Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik társkereső oldalt...

Melyik társkereső oldalt érdemes választani?

Figyelt kérdés
Nektek melyik vált be,és mennyi idő után? Illetve mennyit randiztatok,mire megtaláltátok a párotokat? Sikertörténeteket szeretnék olvasni,valós személyekről. :)
2014. szept. 10. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én twooztam, poénból regisztráltam, barátnőm unszolására. 2 hétnél tovább nem bírtam fent, bár jókat mulattam egyes emberek megnyilvánulásain, az tény. Mégis mielőtt kitöröltem magam onnan, rám bukkant egy pasi, aki más volt mint a többi. Na vele össze is jöttem, már több mint 2 éve vagyunk egy pár... Más oldalakról nincs tapasztalatom. :)
2014. szept. 10. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. szept. 10. 16:37
 3/6 GipszI ***** válasza:

Nekem meg siker nem, randik innen: randivonal, parom.hu

A helyek nem valtak be.

2014. szept. 10. 19:35
 4/6 GipszI ***** válasza:
marmint a tobbi oldalak.
2014. szept. 10. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Semelyik nem vált be, volt, ahol elég sokat időztem. Így értelem szerűen randi sem volt.

Melyik társkeresőt érdemes választani?

Leginkább a fizetősek, amik (talán) megbízhatóak - de nem 100% ezek sem -, az ingyeneseken csak szívatják az emberek egymást.

2014. szept. 10. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát én is inkább a fizetőseknek hinnék jobban... love.hu sok a válogatós... de onnan volt már randim... meg lett is volna... csak lemondtam... egyedül eddig az jött úgy ahogy be... a másik a találka.hu volt kb 6 éve.... onnan volt egy barátnőm...
2014. szept. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!