Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk, mi a fontosabb ugymond?...

Fiuk, mi a fontosabb ugymond? Az arca vagy a teste egy lanynak? Kinel hogy van?

Figyelt kérdés
'A jol nezel ki' kijelentes mire vonatkozik?
2014. szept. 9. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Emberek legyetek finyásak nem mindegy ,aki nem finyás ha rona a felye akkor ráhuzol a fejére egy papir zacskoz és eg vágsz szájat vágsz neki hogy azért kapjon levegőt
2014. szept. 9. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen az arc. persze mindketto fontos de az arc leginkabb. hogy nezel valakinek a szemebe akinek rondanak tartod az arcat?!
2014. szept. 9. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Arc mindenképpen, testileg pedig annyi, hogy arányos legyen (se túl ilyen, se túl olyan).
2014. szept. 9. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a test összképe többet számít, mint az arc. De az se legyen csúnya. Aki szerintem jól néz ki, az arányos, szimmetrikus arcú, kicsit hosszúkásabb arcszerkezető, hosszú sima vagy hullámos vagy göndör hajú, meleg tekintetű lány. Formás feszes kerek popsival és almanagyságú, feszes, kerek cickókkal. Átlagos magasságú, de lehet alacsony is és magas is. Alkatra átlagos, sportos, vagy minimálisan husis. Szép, formás, hosszabb combokkal és formás, nem X és nem O lábakkal, feszes, kissé gömbölydedebb vádlikkal. Szép lábfejjel, lábujjakkal, bokaboltozattal.
2014. szept. 9. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálam azt jelenti, hogy az illető arca és a testalkata szép.
2014. szept. 9. 21:11
 16/18 anonim válasza:
54%
Az alakon némi sporttal sokat lehet változtazni, de a fejen, ha ló, bandzsa, kapafog, nincs nyak, elálló fül, bazilikakilincs orr, stb. Lehet ezeken is, csak sokba kerül.
2014. szept. 9. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Az arc fontosabb, a jól nézel ki leginkább az összképre vonatkozik, személyiséggel együtt.
2014. szept. 9. 21:55
 18/18 anonim válasza:
Hát nekem ha egyik nem jön be, a másik lehet akármilyen, akkor se kellene barátnőnek. A jól nézel ki meg általában testre vonatkozik szerintem.
2014. szept. 10. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!