Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy le legyek...

Mit tegyek, hogy le legyek ilyen "beszari"?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok! Nem tartom magam nagyon jóképűnek, de csúnyának se. Nos tehát, a minap odajött hozzám egy lány, aki nekem is eléggé tetszett. Amikor eljön mellettem, már akkor eléggé "izgulok". Tehát, odajött hozzám, rám köszönt. Visszaköszöntem, (már majd be szartam, úgy féltem hogy elrontom) elkezdtünk beszélgetni, viszont már annyira féltem hogy valamit durcán elrontok, hogy inkább elmentem, azzal az ürüggyel, hogy hívatott a tanár. Nagyon szívesen beszélgettem volna vele, csak annyira félek, hogy elrontok valamit vagy nem jól csinálom, hogy ilyenekhez kell folyamodjak. Mit tehetnék, hogy ne féljek ennyire? Mert ez már nekem is idegesítő. Előre is köszönöm a tippeket!

#beszari vok
2014. szept. 9. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

én 15 vagyok de nincs nőm nem is volt...

ha szó zserint értelmezem akkor a hasfogótabletta beválhat!

2014. szept. 9. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
mi lányok is emberek vagyunk akárcsak ti és nem valami ufók!nincs mitől megijedni ,mi szeretünk beszélgetni :D
2014. szept. 9. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Első: Taknyom röpült, ahogy mondaná Piton professzor :DD. 2. Én tisztába vagyok vele, hogy ti is emberek vagytok, és nem is itt a gond, hanem ha valamit elrontok, félek hogy elhajt vagy ő megy el.:'c
2014. szept. 9. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
deogy is ne legyél puha pXcs ember menj oda beszélgesz ne sterszel
2014. szept. 9. 18:40
 5/9 *Victorique* válasza:
Már ugyan mit tudnál elrontani egy beszélgetésen? Sőt, ha kicsit félszeg egy fiú, az akár még jobban is bejöhet egy lánynak :)
2014. szept. 9. 18:41
 6/9 pocakkk válasza:
Szia! Először is :D Ha ő men oda nem fog lekoptatni, hacsak nm vagy vele bunkó! másodszor próbáld magad lenyugtatni, érdemes kigondolni 3 mentő témát, ha beparázol, akkor at hozd fel! pl ha tudod van kutyája, és épp nem tudnál mit mondani, készülj h mondod és a BUksi még megvan? ilyesmire gondolok :D De ha ügyetlen vagy, az még cuki is sokszor... az idegeskedésre meg mást nem tudok mondani, csak hgy lazulj el, próbálj ne rágörcsölni! remélem segítettem :) sok szerencsét!
2014. szept. 9. 18:56
 7/9 anonim válasza:

Az ilyen helyzeteket kell akkor gyakorolni, mivel ez a komfortzónádon kívül esik. Egy idő után jó leszel ebben is , hidd el csak az első pár alkalom lesz ilyen...

Nézd meg a linket, remélem érted mire gondolok.

[link]

2014. szept. 9. 19:46
 8/9 anonim válasza:
Xdddd, azt hittem, csak én nézek potteralbertet :ddd
2014. szept. 9. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:
XDD neeem Potter Albertet mindenki nezi;D amugy koszi mindenkinek
2014. szept. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!