Jól kinéző, egyedi csajok ismerkedni? 21f
PearlDiver ez egy birka.az a gixer totál hülyékkel van tele világ.
én is sokat rágódtam ezen .ismerkedésen,minden hasonlón.és hát oda jutottam.
kizárólag azzal tudok elképzelni kapcsolatot akivel legalább 2 értelmes mondatot lehet váltani.semmi értelme hülyékkel foglalkozni.sajnos nagy távolság van emberek közt nehéz ismerkedni.de nem kell erőltetni.olyan hobbit + munkát kell keresned ahol jól érzed magad.akkor az emberekkel,csajokkal is lazább vagy .nem okoz problémát az utcán oda menni akármilyen jó csajhoz sem.annak ellenére ha ott vannak körülötte barátnői vagy szülei is.mert nem ez lesz életed célja így lazán kezelheted,ha nem jön össze van másik.+ idő után nem árt egy kis emberismeret.ruházatról,külsőröl meg kell tudni mondani mit várhat az ember.nem azért hogy beskatulyázzak.kiábrándító lehet.de nagyából meg tudom mondani ránézésre ki milyen helyre járhat,mi érdekelheti.ha egyedi csajok érdeklenek akkor nem fogsz,globál helyen ilyet látni.egy darabig én is adtam esélyt átlag embereknek is,de mindig csalódtam.szal ha undergound csaj kell akkor olyan helyre kell menni vagy oylan web oldalakat fórumokat látogatni.egy idő után kialakul benned ebből az emberekből egy homogén társaság.aztán tapasztalattal már ismerkedhetsz másokkal is,de nem kell sokat várni tőlük. :)
Engem érdekelne, hogy te vajon rendelkezel-e ezekkel a tulajdonságokkal..
Egyébként én ilyen lány vagyok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!