Hogy ismerhetném meg ezt a lányt? Többi lennt.
Figyelt kérdés
BnÉn 18 vagyok és a lányt is asszem 1 hónappal idősebb is ami nem zavarna. Ami aggódás kelt bennem az az hogy talán sokkal népszerűbb, több komoly fotós által készített képe is van fent facebook on róla eg iphone5 je .van. Kicsit magamról: Nem vagyok uncsi szurke egér
Kb 2 éve játszok elektromos gitaron illetve komoly terveim vannak a jövőt nézve mivel gépészmérnök leszek. Nem vagyok önbizalom hiányos de ennél a lánynal ugy érzem magam...
Tippek ismerkedesre( valószínű hogy a buszon kívül nm futunk össze)?
2014. szept. 8. 17:26
1/2 anonim válasza:
szerintem az ájfónos cicababák nem járnak gépészmérnökökkel :S
2/2 Bad G-Sus válasza:
vagy jelold be fb-n vagy a buszon dumalj vele szard le hogy ha "nepszerubb".. egyszer elunk tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!