Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerhetnem meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerhetnem meg azt a gyonyoru lanyt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szep lany a varosban ahol elek. Egyszer lattam eddig de facebookon mar megtalaltam csak az a baj hogy masik iskolaba jar. Nem igazan tudom hol lakik mit csinal szabadidejeben igy nem tudok vele osszefutni sem. Egy kozos ismerosom van vele az egyik baratnoje ot sem nagyon ismerem csak koszonoviszonyban vagyunk.

Ez esetben mit ajanlanatok hogy tudnek vele kapcsolatba kerulni?

19/F

2013. febr. 12. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ha f@szbukon megtaláltad írj rá ott valamit ha te is szimpi vagy neki akk válaszol
2013. febr. 12. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem gyokerseg csak ugy rairni ismeretlenre?
2013. febr. 12. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Hasonló szituációba kerültem pár hete. Még december elején találkoztam egy fiúval egy buliban és pár hete megkeresett facebookon, ismerősnek jelölt, miután visszaigazoltam, írt egy kedves üzenetet. Elkezdtünk beszélgetni, azóta minden nap chatelünk és a héten meg lesz az első találka is. :)

Ezt most azért írtam le, hogy lásd, nem olyan gáz facebookon felvenni vele a kapcsolatot, mert ha szimpatikus vagy neki, alakulnak majd a dolgok és meg tudtok beszélni egy találkát.

2013. febr. 12. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:

De en meg nem talalkoztam a csajjal igy nem tudok rairni ugy hogy "veled talalkoztam multheten?"...

Milyen kedves uzenetet irt? :)

2013. febr. 12. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Lényegében 1-2 dolgot írt magáról, ami alapján be tudom azonosítani (bár emlékeztem rá, mert nagyon szimpatikus volt nekem első ránézésre is) és valami olyasmit írt, hogy reméli nem baj, hogy megkeresett és bejelölt, szeretne néha beszélgetni velem. :) Hát ebből a néha beszélgetős dologból az lett, hogy azóta egy nap kivételével minden nap órákon át chatelünk. :)
2013. febr. 12. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor jol sult el a dolog gratulalok! ;)
2013. febr. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!