Kapásból elküldött a lány, mert nem akarok gyereket, én élek tévedésben?
Mondjuk válaszolhattad volna ezt: Mi a fenének kéne gyereket csinálni, mikor 40 éven belül se ivóvíz, se élhető környezet nem lesz a földön?
Szerintem pont hogy te nem élsz tévedésben :D
# 8
Gondolj bele, hogy lehet, hogy naponta ír neki jópár pasi ismerkedési céllal. Ő nyilván szeretne gyerekeket. Látta az adatlapodon, hogy te nem.
Megtehette volna, hogy nem is válaszol az üzenetedre, mert kapásból nem felelsz meg egy számára abszolút alapvető szempontnak. Szerintem ezzel a kérdéssel nem feltétlenül akart tolakodó vagy barátságtalan lenne, én azt gondolnám, hogy talán kíváncsi volt arra, hogy ez nálad mennyire komoly, végleges és megingathatatlan elhatározás.
Gondolj bele, hogy 26 és évesen az ő szempontjából mi értelme olyan köröket futni, hogy mindazt kiderítse rólad, amiket a 8. hozzászólásodban felsoroltál, ha teljesen más elképzelésetek van a jövőtökről.
Szerinted ha egy férfinak van életcélja, nem várja, hogy mindenben kiszolgálják, túlvan az egyéjszakás korszakán, akkor ő olyan jó parti, hogy egy nő cserébe lemondana arról a vágyáról, hogy gyereket vagy gyerekeket szüljön?
Ha komolyan gondolod, hogy nem akarsz gyereket, ő meg igen, akkor mégis mi célja és értelme lenne ismerkednetek?
"Ba..meg, ne igy kezdjünk már egy ismerkedést, hogy első mondat "nem akarsz gyereket" "
Tényleg furcsa lenne így kezdeni az ismerkedést, de ezek szerint nem ő volt az, aki az ismerkedést kezdeményezte.
arról már hallottam, hogy egy lány szeretethiányos volt, k...a volt, és a pasik szemétűl bántak vele. Aztán jött valaki, aki más volt, és a lány felhagyott ezzel.
Lehet, hogy félév után feleségül veszem, és jöhetnek a gyerekek, mert bennem is bekapcsol a biológia, lehet.
De akkor nézzük, milyen igényei lehetnek egy pasinak egy nő felé: van saját lakásod, hogy tudjunk hova menni, ne csak nálam? Tudsz főzni? Szereted a szexet? Eltűröd, ha néha lef.slak, mert fontosabbak a haverok, a foci, a sör? A frontok hatására, a havi vérzések hatására nem válik sárkány belőled? Hosszú hajad van?
Hát van olyan nő, aki ezeket a feltételeket egyben teljesíti? Van e úgy értelme ismerkedni, ha énis ilyen magasra teszem a lécet? Lehet, hogy idővel megnöveszti a haját. Lehet, hogy max. egy-két dolgot vág a fejemhez, ha havibaj van.
Na mindegy, nem pörgök ezen, agyaljon csak aki ezen akar, láttam már hasonlót, az rosszabb volt: 22 éves, egy hét után már össze akar költözni a pasival, féléven belül feleség akar lenni. Szerintem az ő problémájuk
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de nem igazán értem, hogy ami történt, miért vált ki belőled ilyen érzelmeket és idulatokat.
Te - szerintem becsülendő őszinteséggel - leírtad, hogy gyerekek nélkül képzeled el az életedet.
Ha én 26 éves nő lennék, és ilyet olvasnék egy 29 éves férfi adatlapján egy társkereső oldalon, akkor magától értetődőnek tartanám, hogy komolyan gondolja, amit leírt.
Saját magamat tartanám naív libának, ha azt gondolnám, hogy nem baj, ismerkedjünk, hátha majd valamiért meggondolja egyszer magát ebben a gyerek kérdésben.
Eszem ágában sem lenne megpróbálni valakit arról meggyőzni, hogy vállaljon gyerekeket, ha ő erre nem vágyik, és eszem ágában nem lenne olyan férfival családot alapítani, aki máshogy érez a gyermekvállalással kapcsolatban, mint én.
Nálam alap, hogy valakinek a döntéseit tiszteletben tartom, még ennél sokkal kisebb horderejű kérdésekben is, nemhogy egy ennyire meghatározó kérdésben, mint hogy akar-e valaha gyereket, vagy nem. Tiszteletben tartom, és elfogadom, hogy mindenki meg tudja hozni azokat a döntéseket, amik az ő javát szolgálják, ugyanúgy, mint én a saját életemben.
Te ideális társa lehetsz egy olyan nőnek, aki soha nem szeretne gyerekeket - a nők között is vannak ilyenek, szerintem egyre többen - te meg tarts tiszteletben, hogy nincs az a (bármilyen jó tulajdonságokkal megáldott) férfi, akinek a kedvéért egy olyan nő, aki gyerekekre vágyik, lemondana az anyaságról.
"nem akarsz gyereket? Akkor viszlát"
Bunkó liba lehetett, ketyeg a biológiai órája xD
Nem minden nő akar gyereket, pl én se akarok... Sajnálnám rájuk a pénzt, a hosszú hosszú időt és szegény idegeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!