Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha eddig nem történt semmi,...

Ha eddig nem történt semmi, akkor ezután se fog?

Figyelt kérdés

30 felett vagyunk mindketten, szóval ehhez képest kérdezem.

Kb. 2 hónapja találkozgatunk, én egyértelműen jelzem, hogy szimpatikus nekem a férfi, úgy tűnik, hogy én is az vagyok neki, de közben még csók sem volt.

Sokan azt mondják, hogy biztos félénk, de én ilyesmiben nem hiszek, pláne, hogy bőven kinyilvánítottam a tetszésemet, szóval ezzel nem lehet gond. Akkor mi lehet a gond?

33/n.

2014. szept. 8. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Te kőből vagy, hogy nem tudsz megmozdulni ?

Ha akarsz valamit te is elkezdheted, néha a nők is csinálhatnának valamit.

25f

2014. szept. 8. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kőből, sőt. De már sokszor megtörtént, hogy hasonló helyzetben én kezdeményeztem és kiderült, hogy semmit nem akarnak tőlem mégse. Ez ilyenkor nagyon megalázó, úgyhogy ehhez most semmi kedvem.
2014. szept. 8. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Miből gondolod,hogy te is tetszel neki? Azt irod korábban többször tévedtél hasonló helyzetben.

Mivel mutatja ki, esetleg mondta is?

Egyébként majdnem ugyanezt kérdezhetném én is .

Csak nekem fogalmam sincs,hogy mit akar az illető tőlem, hol ilyen,hol olyan, nem igazodok ki rajta. Akar valamit, vagy csak szórakozik és én képzelek mögé többet?

Kicsit nehéz így , mit csináltok mikor találkoztok? Fogd meg a kezét:)

Aztán csókold meg te, ha úgy adódik. Visszautasítás esetén legalább nem vesztegetsz erre több időt. Persze,hogy rosszul esik, de 2 hónap után történnie kéne valaminek, nem vagytok már tizenévesek.

2014. szept. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!