Talán csak kihasznál?!
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek minden nap egy tábla epres milka csokit veszek. De mostanában csak azt érzem kihasznál. És nem szeret.:( Mit tegyek? (14 évesek vagyunk)2014. szept. 8. 15:49
1/8 anonim válasza:
Istenem de édes.
Add anyukádnak inkább c:
2/8 anonim válasza:
Minek veszel neki csokit??? Ha tetszik, azt máshogy is ki tudod fejezni :D
3/8 anonim válasza:
én meg magamnak veszek mindennap valamit...de egy r0hadék vagyok, kihasználom magam...na mostantól éhezek...
viccet félretéve...miből érzed, hogy kihasznál? és milyen kapcsolatban vagy vele?
4/8 anonim válasza:
Szia! Én azt javaslom, beszéld meg vele, de ha az sem segít akkor ne hagyd magad bedőlni, ha kihasznál akkor onnan lehet észrevenni hogy pl. nem keres, mert nem hiányzol neki, nem akar veled lenni, de a csokit elfogadja, szó nélkül! Légy te az okosabb!:) Sok szerencsét!:)
5/8 A kérdező kommentje:
#1: Anyukámnak is szoktam.:)
#2: Hát ő megkér mindig rá azért.
#3: Hát én szeretem de ő nem tudom.:(
2014. szept. 8. 15:53
6/8 anonim válasza:
akkor beszélj vele ha nem tudod...
8/8 anonim válasza:
Egy ideig ne vegyél neki csokit:)És várd meg hogy mi történik.Valószínűleg búcsút mondhatsz majd a csajnak.De legalább nem használ ki tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!