Félénk lány hogyan kezdeményezzen vagy jelezzen a kiszemelt pasinak?
Figyelt kérdés
Nagyon félénk vagyok, nem tudom mit csinálhatnék, van egy férfi aki tetszik, majdnem minden nap találkozunk nem személyes ügyben. Nem tudom hogyan jelezhetnék, neki hogy tetszik, azt sem tudom én tetszem e neki, néha úgy érzem igen, mert mosolyog mikor meglát, meg cukin néz, de valamikor meg semmi... Ő a pasi neki kellene kezdeményezni, ha tetszem neki, de szerintem ő is félénkebb típus... Egyébként nem tudok róla semmit, ő tudja a neven én nem tudom az övét... úgyhogy facebook is kizárva... Valakinek ötlete?2014. szept. 8. 10:36
11/12 A kérdező kommentje:
ő sem egy nagydumás meg én sem... így elég nehézkes :/
2014. szept. 8. 12:17
12/12 anonim válasza:
nem vagy nagy dumás...de most kivételesen a szavakra van szükséged ahhoz, hogy előrelépést érj el...szóval valamit csak mondanod kell...biztos nem foglalt az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!