Miért nem képes megérteni ez a srác a dolgokat?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, akivel nemrég tisztáztuk a dolgokat. Elutasított, nem akar kapcsolatot egy darabig, természetes, hogy magamba fordultam és ami ilyenkor ezzel jár.
Most ő azon van kikészülve, hogy miért nem lehetünk barátok? Amikor megmondtam neki, hogy ez nem fog menni, akárhogy akarja, semmi sem lesz ugyanaz és olyan, mint azelőtt a beszélgetés előtt, mert nekem mindig több lesz a szememben és mindig ott lesz a remény előttem, ha találkozunk. Azt mondja hiányzom neki, könyörög, hogy maradjunk barátok, nem érti miért viselkedem vele ilyen távolságtartóan... most komolyan van aki ennyire vak? Vagy ennyire buta, hogy nem tudja, hogy ez ezzel jár sajnos?
2014. szept. 8. 08:35
1/7 anonim válasza:
pontosan ezt érzi minden barátzónába tett srác
2/7 anonim válasza:
Hülye a srác vagy nem vagy az esete.
3/7 A kérdező kommentje:
De ez a gáz, hogy még ő ragaszkodik hozzám.. ezek szerint ő még nem élt meg viszonzatlan szerelmet.
2014. szept. 8. 08:46
4/7 anonim válasza:
Ez nem jelent mást, mint hogy TÉNYLEG a barátjának tekint/tekintett és fáj elveszíteni egy olyan barátot, aki nem csak névlegesen a barátod, hanem tényleg az. Egyszóval Őt is megviseli a dolog. Megértem, ha nem bírod látni ezek után, de azért őt is megértheted.
5/7 anonim válasza:
Igen,sajnos tényleg butus ez a "fiú"
6/7 PearlDiver válasza:
Az érzelmi intelligenciája olyan mélyen van, hogy onnan már a bányászbéka is csak udvariasan integet...
7/7 anonim válasza:
Kellemesen simogatja a becsvágyát, hogy valaki szerelmes belé, és ő nemet mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!