Szerintetek mikor kéne eljönnie a megfelelő időnek ahhoz, hogy valakivel elkezdj járni?
Figyelt kérdés
16? az éretlen még? és mi számít ilyen korban ''járásnak''? amúgy lány vagyok2014. szept. 7. 18:32
3/7 anonim válasza:
nem kor függő...hanem érettség...felfogás, gondolkodás mód, felelősség vállalás, viselkedés...
4/7 anonim válasza:
Amikor úgy érzed. Nincs korhoz kötve, van aki korábban, van aki később jár valakivel... én 13-14 évesen is jártam egy fiúval, igaz hogy annyiból állt, hogy fagyiztunk, sétáltunk és gyrosoztunk :D
5/7 Nemadnámmeg:S válasza:
Én most érzem úgy, hogy tudnék kezelni egy komolyabb kapcsolatot 16/F
6/7 A kérdező kommentje:
öt perc múlva XD na ez ütött!
csak nemigazán tudom, mert a környezetemben valaki úgy váltogatja a a fiúkat mint a ruhaneműt és fiatalabbak nálam, sőt valaki már túl van az első együttléten-szépen fogalmazva és sokan lenéznek ezért, mert nem állok be a sorba
2014. szept. 7. 18:45
7/7 anonim válasza:
Én még most sem érzem úgy hogy tudnék kezelni egy komoly kapcsolatot :D 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!