Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam neki? Ha igen,...

Elmondjam neki? Ha igen, hogyan? (16/L/L)

Figyelt kérdés
Előre mondom, hogy nem vagyok kíváncsi a homofóbokra és azokra akik próbálják nekem bemagyarázni hogy csak kíváncsi vagyok és nem leszbikus (így születtem, volt is már barátnőm)! Na de akkor jöjjön a kérdés. Próbálom rövidre írni de elég sokat tudok dumálni:D Szóval a nyáron egy táborban megismerkedtem egy lánnyal és beleszerettem, azóta csak ő jár a fejemben. Egyből nagyon közvetlenek voltunk egymással és megtaláltuk a közös hangot. Megfigyeltem a visekledését velem máshogyan bánt, folyton mondta hogy szerinte én vagyok a legszebb lány, aztán este egy koncerten együtt táncoltunk és eléggé közel kerültünk egymáshoz. Bár az is lehet hogy ezeket azért veszem jelnek mert ezt akarom látni de nem is tudom...vele olyan más minden. Na és a kérdés lényege hogy szerintetek elmondjam neki hogy mit érzek vagy inkább adjak "jeleket" és várjam meg hogy mit szól ha leesik neki? Valahogy meg kellene tudnom hogy érdeklem-e. Egyébként annyit tudok hogy nem idegenkedik a melegektől. Előre is köszönöm ha valaki végigolvassa és segít nekem:)

2014. szept. 7. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem csak nagyon jó barátnők vagytok.. és hát együtt táncoltok meg minden...tudja ő azt jól,hogy te bírod őt..

de ne legyél leszbi :D

örülj,hogy ilyen jó barátnőd van :)

2014. szept. 7. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem közeledj felé, adj jeleket először.
2014. szept. 7. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát sajna én nem tudom megválasztani hogy melyik nemhez vonzódok:D

Köszönöm a válaszokat:)

Oké, pontosan milyen jeleket adjak?:)

2014. szept. 7. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nem ne mondd el nemszabad...-.-"
2014. szept. 7. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké...:/

De nagyon rossz ez a helyzet mert magamban kell tartom és minden nap szorongva és fájdalommal de mosolyogva megyek végig az utcán:(

2014. szept. 7. 17:57
 6/7 Ciana ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem ha tényleg olyan jó a kapcsolatotok, akkor egy idő után úgyis érződni fog, hogy pontosan mi a helyzet. Sokat én se tudok mondani így, de szerintem van rá lehetőség, de előre ne kockáztass nagyon még. Maradjon meg a kommunikáció köztetek, és ha van rá lehetőség, szerezz jeleket. Körülbelül ennyit tudnék mondani. : )

20/L/L

2014. szept. 7. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ:)

👍 ment minden értelmes válaszolónak

2014. szept. 7. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!