Ahjj egyszerűen teljesen beleszerettem a srácba. IMÁDOM!
Ma úgy döntöttem féltékennyé teszem, hogy lássam milyen hatással van rá.A fiú ült messze, és nézett rám míg egy másik sráccal "flörtöltem". Egy kicsivel később közelebb ült, éppen hogy a padhoz. Azután leült a padhoz az egyik barátja mellé és azt bámulta mit teszek a másik fiúval. Ez olyan mintha azt akarná hogy rá figyeljek. Kicsivel később tudomására adtam hogy hogy "nem érdekel" és ő ezt rosszul vette, még jobban azt akarta hogy figyeljek rá. Sugdolózott és nagyon nézett, meg minden...Aztán amikor a másik sráccal kicsit arrébb mentünk a cuccom mellé ült mintha birtokolni akarná a helyemet. Visszamentem a cuccomért mert indulni akartam, és valamit hebegett ott nekem aztán mondtam hogy na Sziasztok de tök kedvesen és ő kicsi szomorúbban de amúgy még soha sem köszönt és most pedig próbált feltűnni. Olyan édes ezt nem hiszem el..elmondani meg nm merem neki...És olyan helyesen néz ki ennyire még soha nem voltam szerelmes....meg eléggé félénk is am 16 éves.
2014. júl. 17. 22:04
1/10 anonim válasza:
ezek a hülye kis praktikák... Egyszerűen mondd meg neki hogy bejön neked és kész elrontani úgyse tudsz semmit mert ha bejössz neki akkor jó ha meg nem az nem azért van mert el merted mondani...
2014. júl. 17. 22:08
2/10 anonim válasza:
én is voltam 16 éves, és hidd el túl bonyolitod az egészet :D csak te képzeled azt amit, egyébként ettől függetlenül bejöhetsz neki :D de ha tetszik ne féltékennyé tedd, hanem vele flörtölj!
2014. júl. 17. 22:10
3/10 anonim válasza:
Hát szerintem felesleges volt ez a "féltékennyé teszem" dolog.. Most mit hihet szegény srác?! Pláne, ha még félénk is akkor tuti azt hiszi ezek után, hogy semmi esélye.
Miért nem mész oda hozzá ehelyett vagy küldessz bíztató jeleket felé? Túlbonyolítod :D
2014. júl. 17. 22:11
4/10 A kérdező kommentje:
Szoktam felé bíztató jeleket is mutatni:)Amúgy szerintem csak velem félénk mert sörözik vagy miket csinál és azt mondta a barátja h flegma..de nekem így tetszik, és a féltékenység csak egy olyan dolog volt, hogy lássam..nem vagyok kezdeményező de ma megpróbálom milyen.:/ :) Amúgy az az igaz szerelem nem az, hogy egy tökéletes embert keresünk, hanem megpróbálunk elfogadni egy hibákkal teli embert <3
2014. júl. 18. 07:34
5/10 anonim válasza:
Így van. Remélem sikerülni fog . :)
2014. júl. 18. 10:43
6/10 A kérdező kommentje:
Ma elmondták neki legtitkosabb titkaimat...csalódnom kellett abban aki eddig a barátom volt..ENNEK ELLENÉRE A SRÁC MÉG MINDIG TITOKZATOSAN VISELKEDIK VELEM ÉS NAGYON NÉZ! De ma lett vége a tábornak, és még jövő héten lehet h megyek segíteni mert 1 hétig tartott..akkor lehet h ott lesz :/ Annyira szeretem hogy nélküle rossz az élet..minden nap már hajat mostam és adtam magamra mint a legnagyobb szerelmes..am amikor megtudta nagyon meglepődött..kicsit nevetett aztán elkomolyodott..és amikor kiléptem a kapun akkor láttam meg utoljára. :(( <3 Remélem még találkozunk!
2014. júl. 18. 17:04
7/10 anonim válasza:
messze laktok egymástól? :O
2014. júl. 18. 19:00
8/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem! Kocsival olyan 10 perc az odaút ő is városban lakik:) De egy bicikliút is vezet át az erdőn a városukba és az kb 20 perc
2014. júl. 19. 12:23
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy sokat járok oda
2014. júl. 19. 12:24
10/10 anonim válasza:
Egész biztos, hogy fogtok találkozni, főleg ha beszélgetsz majd vele :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!