Szeretnék össze jönni vele szerintetek összejöhet és mit kellene tennem szerintetek? (Többi lent) (fontos)
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt akivel nagyon szeretnék összejönni de én nem tudom mit akar és mit gondol rólam. Sokszor szoktam beszélgetni vele és van pár dolog amit észrevettem rajta pl.: nem akar vgy nem mer szemkontaktust létesíteni sőt mikor beszélgetünk akkor is ritkán néz rám, meg néha olyan mintha rágná a száját is illetve olyan mintha néha elszólná magát erre pl.: amikor volt valami eseményen ahol nagy volt a napsütés és nem voltam ott azt mondta hogy ott lehettem volna mert ki kapta volna el hogy ha össze esik vgy vmi. Most jelenleg jó barátom és ha nem jönne össze akkor is szeretném barátomként tudni.2014. szept. 7. 13:08
2/2 A kérdező kommentje:
16éves fiú vagyok és a lány szintén 16
2014. szept. 7. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!