Lányok (15-18) valaki, vakrandi Zalaegerszegen?
Na figyelj, először is lefoglak pontozni, mert hülyeségeket irogatsz. Másodszor nem írhatok ki olyat, hogy gyere randira Makosshotykára vagy Nagyszakácsira, ha érted mire célzok! Ha nem, elmagyarázom, Zala megyében dögire vannak a falvak a városok közt, nem úgy alföldön.(gondolom te is egy alföldi lükegyerek lehetsz)
Harmadszor megmondtam, hogy nem kamu a nevem, úgyhogy ne okoskodjál!
Negyedszer, most, hogy beletrollkodtál a kérdésembe, tuti, hogy szinte senki nem fog jönni velem randizni, úgyhogy szégyeld magad!
Légyszi, akiket komolyan érdekli a dolog, és nemcsak trollkodni akarnak, privátba írjanak (ezt elfelejtettem írni)
Akik kérdeznek a korom felől, ezt szoktam mondani: Kocsmában 18 éven felűli, szállodában 18 éven aluli!
Akkor 18 éven alatti vagy. 16-nak tippellek.
Ha lepontozol jelentelek. Te tudod! Nah akkor csak H.D. a neved. Le vagy leplezve. Kicsit okosabban játsz. Tudod, ha azt akarod, hogy vak randi legyen, akkor ne árúld el, hogy hovavalósi vagy és a nevedet se. Ha alföldi is az illető, akkor mi van? Megbeszélsz vele egy várost ahol találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!