Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok (15-18) valaki, vakrand...

Lányok (15-18) valaki, vakrandi Zalaegerszegen?

Figyelt kérdés
még soha nem csináltam ilyet, de szerintem tök izgi lehet, mozi, séta, presszó meg ilyenekre gondolok.

2014. szept. 7. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Oké Horváth Dániel Zalaegerszegről!
2014. szept. 7. 12:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezernyi Horváth Dániel van az országban, és nem mondtam, hogy zalaegerszegi vagyok, úgyhogy nehogy azt hidd, hogy lelepleztél. Valóban vakrandi lesz! Most nem kamuzok, de elvileg bármilyen álnevem lehetne gyakorikérdéseken, akár Kovács Józsáf, Tóth Tamás.
2014. szept. 7. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Jah és a te neved PONT állnév mi? Ki az az idióta, aki egy teljes nevet ír be állnévnek. Valszeg Zalaegerszegi vagy. Nem kellett volna kiírnod. Le vagy leplezve. :P
2014. szept. 7. 12:22
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Találtam egy Horváth Dánielt egy motor előtt pózolva tuti te vagy.:D Már értem miért vak randizni akarsz.:D
2014. szept. 7. 12:27
 5/14 A kérdező kommentje:

Na figyelj, először is lefoglak pontozni, mert hülyeségeket irogatsz. Másodszor nem írhatok ki olyat, hogy gyere randira Makosshotykára vagy Nagyszakácsira, ha érted mire célzok! Ha nem, elmagyarázom, Zala megyében dögire vannak a falvak a városok közt, nem úgy alföldön.(gondolom te is egy alföldi lükegyerek lehetsz)

Harmadszor megmondtam, hogy nem kamu a nevem, úgyhogy ne okoskodjál!

Negyedszer, most, hogy beletrollkodtál a kérdésembe, tuti, hogy szinte senki nem fog jönni velem randizni, úgyhogy szégyeld magad!

2014. szept. 7. 12:33
 6/14 A kérdező kommentje:
És szerinted mindenkinek van facebooka, vagy ha van is, lehet nem látsz belőle semmit, mert nem vagy ismerőse. Sőt, most mondok neked valami bonyolultat: Lehet, hogy az igazi nevem H. D., de facebbokon is lehet bármilyen álneve az embernek, továbbá más emberek használhatják, a Horváth Dániel álnevet!
2014. szept. 7. 12:37
 7/14 anonim ***** válasza:
akkor mégse az álneved a Horváth Dani? volt egy nagykanizsai Horváth Dani, uhhh, igen jó pasi volt, hányszor fantáziáltam vele. te hány éves vagy?
2014. szept. 7. 12:39
 8/14 A kérdező kommentje:

Légyszi, akiket komolyan érdekli a dolog, és nemcsak trollkodni akarnak, privátba írjanak (ezt elfelejtettem írni)

Akik kérdeznek a korom felől, ezt szoktam mondani: Kocsmában 18 éven felűli, szállodában 18 éven aluli!

2014. szept. 7. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:
szállodában miért vagy 18 év alatti?
2014. szept. 7. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor 18 éven alatti vagy. 16-nak tippellek.

Ha lepontozol jelentelek. Te tudod! Nah akkor csak H.D. a neved. Le vagy leplezve. Kicsit okosabban játsz. Tudod, ha azt akarod, hogy vak randi legyen, akkor ne árúld el, hogy hovavalósi vagy és a nevedet se. Ha alföldi is az illető, akkor mi van? Megbeszélsz vele egy várost ahol találkoztok.

2014. szept. 7. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!