Valaki győrben vakrandi? F21
Figyelt kérdés
kötekedőknek:nem vagyok se ronda se vak se sorozatgyilkos stb.néztem ám pár hasonló kérdést az oldalon:)
úgy gondolom sokan ok nélkül tartanak ettől.bezzeg 6 évig próbáltam neten keresztül is ismerkedni de még 1 randi lett mert 2 hét után eltűnt a komolytalan másik fél.aki komolyan gondolja az úgy vélem nem sok kifogásolni valót talál ebben.aztán ha nem tetszünk egymásnak akkor megyünk a dolgunkra ennyi.átlagos vagyok kb hasonlót keresek lányban.kb ennyi lenne írjatok privátot.
2014. júl. 11. 18:46
1/6 anonim válasza:
ne akarj vakrandizni! egyszer csináltam, nagyon megbántam.
26F
2/6 anonim válasza:
Izgalmas lenne, de nem vállalnám be, túl sok a buktatója :D
3/6 A kérdező kommentje:
hát nem értem mi ebbe a rossz.ha 2 ember nem szimpatikus egymásnak akkor megy mindenki a dolgára nem?mi történhet?
2014. júl. 11. 19:25
4/6 anonim válasza:
kellemetlen ezt valakinek a szemébe mondani.. meg az érzés is kellemetlen marad utána..
5/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem.ki kell tudni mondani és el kell tudni fogadni.sokkal rosszabb mikor valaki képtelen erre.senki nem tetszhet pl mindenkinek.
2014. júl. 11. 21:16
6/6 anonim válasza:
Hát igen, ha mindenki így gondolkozna az tuti hogy gördülékenyebben menne az ismerkedés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!