14-16 éves lányok nektek lenne kedvetek járni ilyennel?
Figyelt kérdés
12/F testileg mint fizikailag elég érett vagyok jó a dumám humoros vagyok és nagyon-nagyon udvarias vagyok de rámenös helyes, erős izmos annyira nem vagyok de nagyon erős elég alacsony vagyok csak kb 150cm mert én +14centim nem ottvan nemileg is korán érő barna szemem rővid halyam.jól öltözök nem a legtrendibb divatos cuccokban de azér jol2014. szept. 7. 07:40
12/24 anonim válasza:
A helyesírás véget nem kritizállak mert én se vagyok egy bajnok. Egyébként az nagyon jó ha udvarias vagy. Gondolom 12 évesen nem egy izompacsirta vagy hanem jó az alkatod, de nem is kell, hogy az legyél. Ja meg a magasságod miatt ne aggódj mert még bőven van időd megnőni.
13/24 A kérdező kommentje:
Kőszi akkor ezt igennek veszem.amm elég erős vagyok simán nyomok pár kézenásban karhajlitáat és jómagam k 40 kiló allatvagyokés a birkóban (birkózók)60kilós gyereket simán földhöz csapom
2014. szept. 8. 20:49
14/24 A kérdező kommentje:
jöhet még válasz ha látod
2014. szept. 9. 18:33
15/24 anonim válasza:
Igennek szántam és még egy jó tanács szerintem nem kell feltétlenül 40 kg alatt lened mert nekem például van egy évvel idősebb ismerődöm kb. 55 kg és egyáltalán nem látszik rajta, hogy fölösleg lenne rajta. Pláne nem baj ha még sportolsz is mellette de persze ez genetikán is múlik. Csak azért mert az se túl előnyös ha a lány kicsit ducibb mint te.
16/24 A kérdező kommentje:
nem a fölösleg hanem inkább kevéslem
2014. szept. 9. 20:53
17/24 anonim válasza:
Ja akkor egyél egy kis csokit. :D
19/24 A kérdező kommentje:
eszek egy csomó nutellát csokit sütit em hizok:(
2014. szept. 9. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!