Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gáz, hogy engem érdekel...

Miért gáz, hogy engem érdekel a csillagászat? Eddig egyik barátnőmnek sem jött be. Pedig én úúgy tudnék beszélni erről. De hidegen hagyta őket a téma.

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ahha... Az én korosztalyomban nem talalkoztam még ilyen emberrel :/ de reményt adtál, később hátha lesz olyan :DD

És biztos vagyok abban, hogy vannak olyan nők, akiket érdekel, amit mondasz róluk :DD

2014. szept. 6. 22:18
 12/18 A kérdező kommentje:
PL: itt vagy te is. ;) Amúgy sajna eléggé beszűkült helyen élek ilyen téren. meg másban is.
2014. szept. 6. 22:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Beszukult helyen ilyen teren és másban is? Mit jelent ez? Xd
2014. szept. 6. 22:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom furán hangzott, de a legtöbb dolog amiért IGAZÁN rajongok, imádom, itt nem találom meg ebben a társaságom. Egyetemen szerencsére mind ez megvolt, sajnálom is már hogy vége lett. Vagyis, nincs a lakhelyemen (vagy én nem találtam még) akivel (akikkel) tudnék ilyen és hasonló témában beszélni. Marad a Facebook. :(
2014. szept. 6. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Az is több, mint a semmi! :DD
2014. szept. 6. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Engem is érdekel... ha a kutyaszar lebomlása érdekelne az se lenne gáz.

11: Biztosan találsz. Egyrészt lehet én is a korosztályod vagyok, másrészt ha nem régen is ugyan úgy érdekelt, mint most. Szóval biztos vannak. :))

2014. szept. 6. 23:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért ritkaság számba megy, ha valakit érdekel. De látom, azért nem vagyok egyedül.Reményt adtatok, hogy találhatok még ilyen lányt! THX! ;)
2014. szept. 6. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet nem olyan csajokkal kéne ismerkedni, akik azt hiszik, hogy a nap forog a fold korul. :) .
2014. szept. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!