Hogy ismerkedhetnék fiukkal?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy kis városban élek, ritkán járok el bulizni, néha ha jó idő van kiülök a parkba, vagy ha időm engedi beülök egy kávézóba, sütizőbe vahy elmegyek a könyvtárba.
Ha van egy film ami érdekel akkor esetleg moziba, néha ha tudok müvészeti kiállításra és nagyon ritkán koncertre.
Facen, ilyen randizós oldalakon nem akarok ismerkedni, idén leszek 18, végzős gimis vagyok ugyhogy most tul sok szabadidőm nincs.
Mit tanácsoltok? Hol, hogy kéne ismerkednem?
2014. szept. 6. 17:42
1/5 anonim válasza:
Az összes felsorolt helyen? Nem nehéz, fõleg lányként nem. Csak ne tûnj bolondnak, és nyert ügyed van :]
2/5 A kérdező kommentje:
Mindig annak tünök de valahogy sose vesznek észre.. Talán a kinézetemmel van gond? Nem öltözök se slamposan, se r. ibancosan és már többször mondták, hogy szép meg csinos vagyok, és itt nem a rokonaimra, barátaim, hane vadidegen emberekre gondolok, pl volt egy nő, sport táborban voltam és egy nő "szép arcunak" hívott.
2014. szept. 6. 17:49
3/5 anonim válasza:
Hát ezeken a helyeken is lehetne, de nem könnyű azért, főleg ha nem vagy az a típus, aki könnyen tud kapcsolatot létesíteni. Pl én nem tudok, hiába minden kísérlet, ha nem keresek akkor sem kellek senkinek, sajnos vannak ilyen típusú emberek, majd csak összejön.
4/5 anonim válasza:
Az első lépés, hogy írsz nekem egy privátot... ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát itt nem igazán szeretnék ismerkedni, olyan régi módi vagyok és inkább élőben szeretek ismerkedni :), de azért köszönöm az ajánlatot 4-es.
2014. szept. 6. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!