Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek hogy észrevegyen...

Mit tegyek hogy észrevegyen az osztálytársam? (Fiú)

Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok. Sajna a 10.osztályt ismételnem kellett mert beteg voltam elöző évben sokszor. Az új osztályom nagyon jó és pont annak a fiúnak az osztálytársa vagyok aki több mint fél éve tetszik. Elméletileg régebben megtudtta hogy tetszik nekem még meg is kérdezte egyszer hogy szerelmes vagyok-e belé de persze tagadtam mert tényleg csak tetszik. Persze pont az iskola leghelyesebb fiúja tetszik mint minden lányak ezért se fektetek túl sok reményt a dologba. Ámm orákon furcsa dolgokat veszek észre.. Te legalább beszélhetsz vele. Én akkor merek csak ránézzni ha elfordul. persze azt is észreveszem hogy nézz néha meg utánoz. Vagyis ha karba tett kézzel ülök rá 10 mp-re ő is. Ha elkezdem rágni a körmömet (tudom rossz szokás egy lánytól) ő is és idegesítő mert nemtom miért csinálja mert lehet csak gúnyol de tegnap óta amikor ránézzek tuti h észreveszi és rámnézz persze rögtön elhuzom a fejemet mert elkezdtem volna röhögni akkor. Nem tudom öszintén ez mit jelent de gyakori lett ha ránézzek ő is arrafele vagy rám ezt nem tudom. Amúgy durván kétszer tudtam beszélni vele a fél év alatt és facebookon se merek közeledni amíg nem tudom hogy most utál és undorodik tőlem vagy mi van. Hozzá kell tennem nem vagyok egy szépség teljesen átlagos vagyok igy szinte biztos hogy nem tetszek neki. Bár ki tudja. Tanácsok hogy hogyan érjem el hogy legalább barátok lehessünk vagy hogy észrevegyen legalább hogy létezem. Nem vagyok tini**** szall nem külső változtatásokra gondolok mert egy fiú miatt sem változom meg. Inkább viselkedés vagy valami.

2014. szept. 6. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Tedd ki a cicid! :)

18f

2014. szept. 6. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyelőre éretlen vagy egy kapcsolathoz..
2014. szept. 6. 13:40
 3/6 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló mint mondtam én nem a melleimmel akarom meghódítani. akkor nem is érdekel már ha csak akkor venne észre. a 2. válaszoló pedig csak annyit mondok hogy ha majd lesz egy barátnőd aki egy hónap járás után bejelenti hogy szakítsunk mert van egy másik barátnőm is és nem akarom hogy megtudja ezt. Akkor gondold csak végig hogy ki mennyire éretlen egy kapcsolathoz a sorozatos hazugságok és csalódások után
2014. szept. 6. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Na pont ezert..
2014. szept. 6. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Az nem okosság, hogy valaki éretlen egy párkapcsolathoz, ezért maradjon a sggén...

Épp úgy érik meg, hogy tapasztalatokat szerez, nem könyvből tanulja senki az emberi kapcsolatok működését...

Szerintem a fiú már észrevett. Ha csakugyan téged utánoz, illetve incselkedik veled, akkor az nem azért van, mert gúnyolódik vagy undorodik tőled.. Ha így lenne, akkor nem foglalkozna veled. Viszont nem biztos, hogy ténylegesen akar tőled valamit - bár tetszel neki, csak sokadik vagy a listáján. Ezt neked kell látni.

2014. szept. 6. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm. :)) Nem igen tudom hogy mit gondol rólam meg nem is egy olyas valaki akarok lenni neki akit bármikor megszerezhet. Bár én azt veszem le róla hogy bármennyire menő nagyon érzékeny és normális a lányokkal.
2014. szept. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!