Ez igaz lehet? "csak az a pasi marad "életben" aki taktikázik. Az őszinteséggel előbb-utóbb kinyírod magad, unalmassá válsz! "
Figyelt kérdés
mert akkor az elég szomorú2014. szept. 5. 22:56
11/15 anonim válasza:
Nem tudom melyik önsajnálatú hülye pontozta le azokat a válaszokat, akik azt írták, hogy az őszinteség sokat ér. Komolyan kérdezem tőlük, hogy hol élnek? Azt hiszik, hogy annyiból áll a csajozás, hogy játszák a menőcsávót és kamuznak a nőknek ezerrel. Elárulom, hogy inkább azok járnak pórul és azokat kosarazzák ki a nők, nem azokat akik őszinték és felvállalják az érzékeiket. Az őszinteséggel nem a feszültséget, határozatlanságot értem. Szégyen, hogy az emberek sokasága nem mer őszinte lenni, mert azt beszélik be maguknak, hogy ezzel nem tudnak semmit se elérni. Inkább az a bajuk, hogy gyávák és feszültek.
12/15 anonim válasza:
#11: El vagy te tévedve, cuncimókus.
13/15 anonim válasza:
Te vagy eltévedve és a magad fajtád. Állandóan másokat hibáztattok ahelyett, hogy magatokba néznétek. A mögé bújtok, hogy kamuzni kell mindenkinek összevissza, minthogy magatokat fejlesztenétek és érnétek el valamit az életben. Mit gondoltok, miért megy szét a kapcsolatok sokasága? Mert sok ember gyáva és nem meri önmagát adni, hazudnak össze vissza. Sokan javasolják, hogy játszani kell a menő csávót, de azt sose hogy add önmagadat, és ez elég nagy probléma ahogy látom.
14/15 anonim válasza:
túlgondolod.
itt a flörtről van szó.
és a flörtben elég nagy,sőt már viccesen nagy kamuk vannak és kétértelmű utalások.
ez érvényes arra is amikor a csajod veszekedést generál,mert a női természet része,és te ahelyett,hogy belemész és megadod neki,mert te kiállsz magadért-és megmondod őszintén bármikor,mert akkora fafej vagy,hogy nem vágod mire megy ki a játszmája,aztán nem dugtok egy hetet-kezeled a dolgot,mint egy felnőtt és úgy kezeled a kötözködését,mintha flörtölne veled,aminek a vége a nevetés.
úgyhogy aki nyomi itt az te vagy.
15/15 anonim válasza:
Bameg azt nem mondtam, hogy a szar dolgokat is felkell hozni flörtölésnél, hanem nem kell megjátszani magadat. A problémákat ráér későbbre hagyni. Csak pozitívan. Ennyire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!