Mit tegyek egy sráccal aki csak hülyít?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki iszonyat furán viselkedik velem. Szünetekben oda jön hozzám, és tulajdon képen hülyít engem. Olyan érzésem van, hogy azt akarja elérni, hogy beleszeressek. Adja a titokzatos fiút, és ezért folyton ő jár a fejemben. De a suliban az összes lánnyal ezt csinálja. Az egyik szünetben oda ment a padtársamhoz és szándékosan ölelgette, és közben nézte mit reagálok erre. Próbáltam úgy tenni, hogy nem érdekel. Szerintem sikerült. Totál közömbösen felálltam és odamentem egy sráchoz, és kicsit túlzott lelkesedéssel elkezdtem beszélgetni vele, ezt észre vette és átment egy másik lányhoz, és vele még durvább dolgokat csinált. És utána egész nap leszarta a fejem. Aztán suli végén felálltam és kimentem a suliból, miközben ő olyan jól elvolt azzal a csajjal, és ő utánam jött. Mégis mit kezdhetnék ezzel a helyzettel?2014. szept. 5. 18:42
2/5 anonim válasza:
elég érdekesen udvarol de ha utánad megy akk valszeg tőled akar valamit
3/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, nem érdemes. Nem lesz ebből soha semmi. Csak szórakozik.
4/5 anonim válasza:
Ez kérlek szépen féltékennyé akar tenni téged és egy roh*dék szóval az lenne a legokosabb ha szépen otthagynád :)
5/5 anonim válasza:
Féltékennyé akar tenni. Biztos bejössz neki, de nem megy oda, á nem. Csak így próbálja a tudtodtra hozni, és várja h mikor borulsz ki v valami...
idióta. hagyjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!