Manapság már tényleg nincs normális társkereső oldal?
Figyelt kérdés
A nők/lányok nagy része nagyon ragaszkodik a fejében kitalált képhez (ami általában gazdag, sportos, napbarnított George Clooney),és ha a nekik író pasi ettől kicsit is eltér akkor tipli, nem is válaszolnak. Persze ők nem írnak kb senkinek, csak "ülnek" és várnak a levelekre. Feltehetően hatszor annyi pasi van regelve az ilyen oldalakon, mint hölgy és azoknak a nagy része is nyálcsorgató. Ezért a lányoknak egy idő után elmegy a kedve az egésztől, meg a nap 100 "meg..asználak" levéltől és annyiban marad a dolog... Ezt persze a normálisabb pasik bukják be.
2014. szept. 5. 09:00
1/6 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nincs. Mindenhol az a jellemző, amit leírtál.
2014. szept. 5. 09:01
2/6 anonim válasza:
Az nem baj, ha valaki tudja, hogy kit, mit szeretne, ők is keresnek, csak várják, hogy a férfi kezdeményezzen. Ha komolyan érdeklődnek, akkor nem foglalkoznak azokkal a "nyálcsorgató" pasikkal, viszont ha csak időtöltés...
Szerencse kérdése az egész.
2014. szept. 5. 09:22
3/6 anonim válasza:
Az első fele nem igaz, én pl sose ragaszkodtam ilyenekhez (a külső fontos, de nálam ez annyit takar, hogy az arca tetsszen, ne legyen se túl sovány, se túl kövér, de pl 65-90 kg között, 167-185 cm azért szerintem nem olyan szűk intervallum, + ne hanyagolja el magát.)
De a többi része sajnos igaz.
2014. szept. 5. 09:47
4/6 anonim válasza:
Nem az oldal tehet arról, hogy milyen emberek regisztrálnak. Én konkrétan nem is szeretem, ha egy lány kezdeményez, szerintem ez a férfi dolga.
Hogy nem válaszolnak, az tényleg parasztság, de van azért pozitívuma is, legalább nem kell még több időt pazarolni rá.
2014. szept. 5. 10:06
5/6 anonim válasza:
Nincsennek. Tele vannak dagadt lusta genetikai hulladék csajokkal. A jó csajok meg a jerk-ekre buknak.
2014. szept. 5. 11:59
6/6 anonim válasza:
Az oldalak olyanok, mint amilyenek eddig voltak, ez nem attól függ. Az emberek változtak az utóbbi időben, manapság már sok embernek szórakozás a társkeresőzés, nem is gondolják komolyan. Ettől persze még alakulhat ott ki komoly kapcsolat, csak kis százalékban, szerencsével vagy nagy kitartással. Régebben sokkal könnyebben ment ilyen oldalakon a csajozás, volt is jó néhány barátnőm onnan. Most már nehezebb, rengeteg a kamu reglap, de már nem is veszem annyira komolyan, csak olyan lesz-ahogy-lesz alapon... Élőben az utóbbi időben sokkal nagyobb sikerem volt, ráadásul olyankor, amikor nem is számítottam rá...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!