2/6 anonim válasza:
Vannak, de néha egy-egy itt is megmutatja magát...
3/6 anonim válasza:
Vannak bizony,csak nem a legjóképűbbek között kell keresni általában...Persze van olyan is,de nagyon ritka.
4/6 anonim válasza:
Én is fent vagyok,szóval vannak. :D De fél évente 2x lépek be,mert normális lányt ott tutira nem fogok kifogni.Tudod,van egy fajta elvárása a férfiaknak is,tehát vannak fent ott normális nők? 90%-át kapásból kiselejtezetté nyilvánítom,úgy lapozok végig rajtuk mintha ott se lennének,amikor már az ötvenedik csaj írja hogy "élj ùgy, mintha minden napod az utolsó lenne" akkor azért elgondolkodok rajta,mit keresek én itt? :D
A válasz a kérdésedre: vannak
6/6 Moszuke válasza:
a normális az relatív.
nekem normális az ha nem bulizós a lány és nem ment át rajta a fél város és lehet vele beszélgetni.
van akinek viszont tök normális ha bulizós és "tapasztalt" az illető és tök mind1, hogy tud-e beszélgetni nem a száját kell nyitogatnia amúgysem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!