Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok miért nem szerettek...

Csajok miért nem szerettek facen ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha rátok ír egy srác miért van az hogy alig válaszoltok?Én mostanában ott próbálok ismerkedni, de van hogy még csak el sem olvassák amit írok, meg ha el is olvassák nem válaszolnak. Miért nem szerettek neten ismerkedni csajok?
2014. szept. 4. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én válaszolok rá, el is olvasom, de nem szeretem a Facebook-ot. Élőben kényelmesebb.
2014. szept. 4. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem normális ember nem ott ismerkedik.
2014. szept. 4. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Miert nem ismerkedsz a levegon.? Felsz a lanyoktol?
2014. szept. 4. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Ma már a legtöbben neten ismerkednek. És ha a lányok nem írtak neked vissza, akkor erre igazán egyszerű a válasz, nem jöttél be nekik, ennyi. Folytasd tovább a keresgélést. :)

Én is neten ismertem meg jelenlegi páromat és már másfél éve boldogok vagyunk együtt. :)

2014. szept. 4. 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Normális vagyok, csak már nem nagyon tudok menni bulizni munka miatt mindig, na meg a haverok is össze vissza vannak. De most mit tegyek?Menjek nappal az utcákon és szólítsam le csak úgy a csajokat??Attól nem leszek gáz??
2014. szept. 4. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:

"Menjek nappal az utcákon és szólítsam le csak úgy a csajokat??Attól nem leszek gáz??"

- Végeredményben nem ugyanezt csinálod a virtuális térben?

2014. szept. 4. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert egy profil teljesen más, mint élőben. Nekem kell az a tekintet, az első pillantás, amikor megismerkedünk. Szeretem érezni az illatát, amikor találkozni, látni az első reakcióit, stb.
2014. szept. 4. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem facebookom sincs ehhez mit szólsz? Pedig rendes, jól kinéző lány vagyok.

20

2014. szept. 4. 20:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Jó, én csak elhívni akarom egy találkára élőben személyesen, azért írok nekik face-re,nem akarok hetekig amonitor előtt gubbasztani, így értem.
2014. szept. 4. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ott szoktam, de csak barátilag. Tehát a netes ismerkedésnél 2 reakció van:

1: Ki ez a hülye barom?

2: Ok te jó leszel havernak/barátnak

Többre nem is szánom ezt a "kapcsolatot"

2014. szept. 4. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!