Igaz az, hogy az emberek altalaban az egyetemen ismerik meg eletük nöjet?
Figyelt kérdés
19 eves vagyok es szingli, eletem nöjet keresem, de most tudom,hogy az iskolara kell koncentralnom,hogy legyen belölem valaki es azzal nyugatom magam, hogy majd kesöbb az egyetemen lesz idöm ismerkedni..2014. szept. 4. 17:17
1/10 anonim válasza:
Akkor nekem nem lessz meg az életem nője mert nem járok egyetemre?
2/10 anonim válasza:
ezt csak jóindulatból hazudják neked
3/10 anonim válasza:
#1 lessz ? Ezzel a tudással látszik, hogy nem odajársz nem kell dicsekedni vele.
4/10 anonim válasza:
Akkor egyedül halok meg, mert nem járok degeneráltképző egyetemre... :/
5/10 anonim válasza:
#3-as, te nem értetted, amit #1-es barátunk írt, szóval te még távolabb állhatsz az egyetemtől, mint ő.
6/10 anonim válasza:
Az egyetemen csak lexikális tudást szerezhetsz, intelligenciát nem. Az egyetemisták nagy hányada nem véletlenül olyan buta, mint a föld.
Tessék okulni birkák:
7/10 anonim válasza:
Én álmom az egyetem szóval légyszi .Igen meglehet az esélye pl.: osztálytárs , kolégiumban szomszéd, szobatárs ,bulihely stb
8/10 anonim válasza:
Én az egyetem alatt ismertem meg, de nem az egyetemen, hanem a gyakorlaton.😄😊
9/10 anonim válasza:
Nem igaz. Nem mindenki jár egyetemre.
10/10 anonim válasza:
Én ott ismertem meg a feleségemet!Már a gólyatáborban összevillant a szemünk.Olyan érzésem volt,hogy ő a másik felem.Nagyon érdekes érzés volt,majd tapasztalod.Éreztem,hogy ő valahogy más,különleges számomra.Azonnal vonzódni kezdtem hozzá.Sokáig semmi sem történt köztünk,de sokat szemeztünk.Mindig boldogan mentem be az órákra,mert ott láthattam.Aztán erőt vettem magamon,és randira hívtam.Most pedig a feleségem. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!