Milyen általában egy főiskolában/egyetemen a közösség?
Figyelt kérdés
Én nagyon zárkózott ember vagyok, és nincsen sok barátom. Engem mindig visszahúzódó, csendes természetűnek tartottak a középiskolában, mindig elnyomva éreztem magam az osztályban, és mintha ott sem lettem volna. Nem szoktam bulizni menni, nem szeretek este "lógni".
Nem iszok, soha nem is szerettem inni, ez miatt is úgy érzem, hogy lenéznek. Nem szeretem a sört, nem ízlik, és szaga sem tetszik. De minél jobban nem akarom, annál jobban rám akarják erőltetni "igyá!".
Elég nehezen tudok barátokat szerezni.
2014. júl. 26. 00:08
1/6 anonim válasza:
Általánosságban nem lehet leírni egy egyetemet, mivel szinte karonként változó az egész élet.
Bár sok jövőt nem jósolok neked ha azt hiszed egyetemen mindenki folyton iszik.
2/6 anonim válasza:
Több százan lesztek, és hidd el, hogy nem mindenki iszik és bulizik folyton. Meg fogod találni azokat, akikkel jól elleszel majd, csak kicsit legyél nyitottabb, barátkozósabb. :)
4/6 anonim válasza:
Hallod, én is így voltam még fősuli előtt, aztán rájöttem, hogy ha így folytatom, akkor nagyon kilógok a sorból. Muszáj lesz azért 2-3 ilyen bulira elmenned félévente hogy ne dumáljanak ki. Én se szeretem az alkoholt, de nem esik nehezemre egy adott bulin egy pohár alkoholos koktélt meginni (töményet kerülöm)Persze megy a szöveg, hogy "jajj úgyse nézik, nem fog senkit érdekelni ha nem mész el" hát de sajnos igen..szóval menj el nyugodtan bulizni a csoporttársakkal, nem fognak pisztolyt szegezni a fejedhez hogy igyál alkoholosat, de ha jól érzed magad és ezt látják is rajtad (jó társaságban természetesen jól érzi magát az ember még józanul is)akkor nem lesz baj. +bármikor bekamuzhatod egy koktélra h ja az igenis alkoholos. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Én 5 évet jártam egyetlen buli nélkül, és a kutya nem foglalkozott vele. Inkább az volt a ritka, aki rendszeresen járt ezekre.
6/6 anonim válasza:
Attól függ hová jársz. Egyébként 100% hogy találsz olyan embereket, akiknek élvezed a társaságát, viszont az a hátránya, hogy ki kell lépj hozzá a világodból és meg kell ismerj másokat, aktívnak kell lenned. A legtöbb elsős ugyan abban a helyzetben van mint te, barátokat akarnak szerezni, ismerkedni, megtalálni kivel jönnek ki jól, szóval menj oda nyugodtan másokhoz. Ha nem lesztek jó barátok, kit érdekel, nem vesztettél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!