Lányok, valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azért írok erre az oldalra mert nem járok olyan helyre ahol igazán lehetne ismerkedni, szóval úgy gondoltam megér egy próbát.
Budapesti, 183 cm, vékony 18 éves fiú vagyok, azt szokták mondani ,hogy karakteres arcom van, szeretek hülyülni, filmet nézni, bulizni (táncolni nem tudok :D ), és akármit csinálni a haverjaimmal, de a számítógép előtt is töltök némi időt. Olyan lányt keresnék aki megbecsülne, de persze a régi bölcsesség szerint " A külső megfog, a belső megtart". Nem kell nekem szupermodell csak egy átlagos lány :) Persze szívesen beszélgetnék is minden szándék nélkül is, ha valakinek van kedve. Szóval írjon akit érdekelne a dolog :)
2014. szept. 4. 16:28
1/2 anonim válasza:
Ismerkedjen meg veleg a Blaha Lujzai Tóth Gizi,az a szép éjszakai pillangó,kinek a szárnyai igaz tépettek,de még van pár foga! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!