A csókot az esetek többségében automatikusan viszonozza az ember?
Főleg itt a nem kapcsolatban lévőkre gondolok.
Arra gondolok, hogy ha valakit megcsókolnak akkor ő ösztönösen visszacsókol, még ha utána a viselkedése visszautasító is, szóváteszi, ellöki az illetőt (nőknél pofon :D)Ez esetek többségében mennyire igaz?
Mondasz valamit mert beszélsz!
Egyébként tényleg lehet benne valami.
Én szoktam partyn csókolózgatni mikor van kivel random csajokkal. Általában megijednek s vagy hagyják magukat s visszacsókolnak vagy egyszerűen nem csinálnak semmit. Volt egy kettő amelyik pattogott de annyival maradt :D
Ha meg látom h van barátja ak persze tabu.
A fiú hozzászólásán elgondolkodva, tovább gondolható a kérdés.
Ugye nem mindegy, hogy 2 tök vadidegenről van-e szó, vagy olyanokról akik ismerik egymást, sőt olyanokról akiknél az egyik fél vagy talán a másik is közeledik a másikhoz, szóval flörtölnek/tek. Szerintetek ez mennyire befolyásolja, hogy viszonozza az ember vagy elutasítja? Melyiknél valószínűbb a visszacsókolás?
Ha külsőre szimpi és idegen, akkor a szájrapuszinál tovább mehet a dolog.
Ha nem szimpi,szájrapusziig sem jut el hidd el. Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre, hogy valaki hirtelen felédjön és "betámad".
Én pl ismerkedtem valakivel,nem vártam a csókot, és hirtelen megcsókolt.Visszacsókoltam,mégsem ment a csók! Akkora égés volt.Próbáltam finoman mondani is neki, hogyan csinálja.De 3. v 4. próbálkozásra se sikerült.Nem tudott úgy csókolni ahogy én. Hagytam is inkább szegény csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!