Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok járnátok egy tehetős...

Lányok járnátok egy tehetős sráccal? Képek

Figyelt kérdés

Őszintén mondjátok meg.

[link]

[link]

2014. szept. 3. 22:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
ha magadról is teszel fel képet, nem csak olyat amin az órát nyalod, akkor jobban el lehet dönteni. számít a pénz, mert kinek nem, de az sem mindegy hogy milyen ember vagy. ne haragudj meg, de szerintem kicsit önimádó vagy. a pénz az csak egy dolog, szokták mondani hogy hiába van pénz ha boldogság nincsen. 24 l
2014. szept. 3. 22:50
 22/40 anonim ***** válasza:
4%

Akik lepintoztak megver titeket a Jó isten irigyek, kutyák! elveszi az Isten mindenetek!

Kérdező neked pedig tal bakhtalo tuke tyo kher te besesz lesz szasztesz bakhtelesz tye családosza.. :)

2014. szept. 3. 22:50
 23/40 anonim ***** válasza:

uhhh, neked valami komoly baj van a fejedben :) nyalod az órádat és ezt töltöd föl ide? milyen indíttatásból történt?:D

am nem járnék veled, sry :D

2014. szept. 3. 22:52
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma, valaki kérdezte privátba, azért kreolos a bőröm mert egyharmad részt arab vagyok, apai ágon meg egyharmad magyar és egyharmad bajor.
2014. szept. 3. 22:58
 25/40 A kérdező kommentje:
Apai ágon a bajor herceghez is fűznek szálak, de ebbe most nem mennék bele.
2014. szept. 3. 22:59
 26/40 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, nem ezen múlik, hogy járnék-e valakivel vagy nem. A pénz egy szükséges dolog ebben a világban, mert gyakorlatilag a legalapvetőbb dolgokat se adják ingyen, de párválasztásnál nem ez dönt, legalábbis nálam.
2014. szept. 3. 22:59
 27/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm 25%-os a biztatás járj szerencsével az életben és tartsa rajtad a jó isten a szemét és mindig legyél büszke a családodra és a vagyonodra légy áldva.
2014. szept. 3. 23:00
 28/40 anonim ***** válasza:
Voltak már tehetős pasijaim, de a túlzott csillogást én nem szeretem. Ha szolidan éli meg a gazdagságát, azzal nincs gond. :) 23/l
2014. szept. 3. 23:26
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem rólad lesznek képek, nem az "értékeidről".. Akkor most a pénzeddel kéne járni vagy veled?? o.O
2014. szept. 4. 00:26
 30/40 anonim ***** válasza:
64%

Ne dőljetek be neki, kamuzik. Beszél itt az oszcilloszkópról, amit a villamosmérnökök használnak, holott ő nyilván nem az, hanem esetleg gépészmérnök lehetne az alapján amivel foglalkozik. Szóval kamuzik összevissza.

Ja amúgy én szívesen beszélek veled az oszcilloszkópokról. Épp venni akarok a Hameg szkópomhoz egy x1-x10-es mérőfejet. Az x10-es állás egy frekvenciakompenzált ellenállásosztó. Szerinted miért van az, hogy x1-es állásban kisebb a sávszélleség, mint x10-esben?

Üdv: egy villamosmérnök, aki tudja is, hogy miről beszél, nem csak ugat a levegőbe. ;)

2014. szept. 4. 01:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!