Lányok járnátok egy tehetős sráccal? Képek
2014. szept. 3. 22:35
11/40 anonim válasza:
Na és te elásod a pénzed és azt hiszed hogy pénzfa nő belőle vagy hogy kamatoztatnál ennyi pénzt?És én is simán megbírnék venni bármilyen kopi órát pl a legjobb rolexet
12/40 anonim válasza:
Na, ha ez így van, akkor megemelem a kalapomat előtted. Azt hittem, valami suttyó gyökér vagy. Nézd, fontos a pénz, de ezzel önmagában semmit sem érsz el értelmesebb nőknél. Nekik a személyiséged többet számít.
13/40 anonim válasza:
Mégis jössz egy magyar tinilányokkal teli oldalra felvágni magaddal:D Kevéssé hiszem, hogy akkora koponya vagy, mint amilyennek beállítod magad, ha mégis, akkor emberként egy jó nagy nulla vagy, és azon a pénz nem segít.:D
14/40 anonim válasza:
10 ezer euro? Na neee
Mégha igaz se kéne olyan pasi akinek ez a legfőbb értéke, és akinek ekkora arca van, hogy csak a szövegtől mingyárt kitörik a monitorom.
15/40 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi a pénzes képet is kiraktam, ú ég a pofám azt hittem, hogy egy másik képet töltök fel ne haragudjatok. lányok írjatok.
2014. szept. 3. 22:44
16/40 anonim válasza:
De sok irigy ember jár erre :) Csak úgy mondom az irigy embreket elveri a Jó Isten, és ha mso kevesük van, az irigységük miatt még kevesebbük lesz ;)
A tehetséget el kell ismerni, ennyi, senki sem gazdag ok nélkül :)
17/40 anonim válasza:
Fa szt vagy te mérnök. Utolsó kommented elárult mégis csak. Azok igényesen írnak, fogalmaznak. :D Lopott képek :D
18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm 25%-os! Legyen szerencsés a családod!
2014. szept. 3. 22:45
19/40 anonim válasza:
Köszönöm kedves kérdező, drága fivérem, kívánok neked erőt egészséget, legyetek szerencsések, te zsutilodel részo té sajlasz. Muro phral :)
20/40 A kérdező kommentje:
Oké 38%-os, ha gondolod elbeszélgethetünk a real-time és az ekvivalens mintavételezési elv felhasználásáról a mintavételező oszcilloszkópoknál.
2014. szept. 3. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!