Szegeden húszéves, csendes lány hol tud ismerkedni?
Tudnátok konkrét helyeket mondani? Pl olyan kávézót, ahol sok a hasonló srác, a lány le tud ülni egy kávéval olvasgatni este és esetleg van esélye valakivel megismerkedni.
Vagy nem feltétlenül kávézót, de olyan nyugisabb helyet, ahol egy ilyen visszahúzódóbb, de azért nem antiszociális egyetemista lány jól érzi magát.
Szerintem találnod kéne egy barátot/barátnőd, aki támogat ebben a "passzív keresésben", neadjisten még hasonló céljai is vannak. :D Együtt, nagyobb társaságokhoz csatlakozva könnyebb elkezdeni az ilyesmit. Aztán persze beindul, ha eleve sok embert ismersz meg.
Tőzsgyökeres szegedi vagyok. Ha van kedved, írhatsz, aztán valami tervet kiötölhetünk. :D
Szia!
Ha még olvasod és aktuális, nekem is írhatsz, hogy váltsunk levelet, hátha vannak közös érdeklődéseink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!