Szegeden húszéves, csendes lány hol tud ismerkedni?
Tudnátok konkrét helyeket mondani? Pl olyan kávézót, ahol sok a hasonló srác, a lány le tud ülni egy kávéval olvasgatni este és esetleg van esélye valakivel megismerkedni.
Vagy nem feltétlenül kávézót, de olyan nyugisabb helyet, ahol egy ilyen visszahúzódóbb, de azért nem antiszociális egyetemista lány jól érzi magát.
"kávéval olvasgatni este " ez jó :D
Ilyen hely szerintem nincs, mert a csendesebb, visszahúzódóbb emberek nem hiszem, hogy egyedül eljárnak bárhova.
Értem, ez logikus.
Akkor viszont adott a kérdés: hol/hogy ismerkedjen egy lány, aki nem viszi magával a könyvét és anélkül elveszettnek érzi magát a világban? :)
Pl a Fekete Ház hátuljában lévő kocsma mostanában elég népszerű... de nem hiszem, hogy ott, vagy bármelyik kévézóban csak úgy odalép hozzád egy ismeretlen.
Ez inkább a NumberOne-ra vagy valmeklyik berúgós bulizós diszkós helyre jellemző, de aki ott megismer az általában egy éjjszakás ismeretségre hajt szerintem.
Ha kulturáltan akarsz ismerkedni, akkor keress valami hobbit, amit együtt csinálnak az emberek: valami sport, vagy tánctanfolyam, művészeti klub.
Az újszegedi ligetbe tudtommal sokan járnak ki futni. Szeged salsa iskoláiban is sok kapcsolat szövődött már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!