Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha tetszik egy...

Mit tegyek ha tetszik egy srác de nem tudom el mondjam e neki?

Figyelt kérdés
Az osztályban van egy fiú akivel mindig piszkáljuk egymást és nekem megtetszett elmondjam neki vagy ne (11 vagyok 6.-os)

2014. szept. 3. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
... 11 évesen még mit akarsz?
2014. szept. 3. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma nagyon szar a termés az oldalon..
2014. szept. 3. 17:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem komoly járásra gondoltam

Am lécci csak ide illö válaszokat

2014. szept. 3. 18:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondom amugy hogy piszkáljuk egy mást (lehet azért piszkál mert tetszem neki?) Lécci irjatok válaszokat nem tudom mit xsináljak
2014. szept. 3. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
cuki vagy én járnék veled!*-*
2014. szept. 4. 00:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Még várom hogy irjatok
2014. szept. 4. 19:54
 7/8 anonim válasza:
Szia, emlékszem magamra 11 évesen, szerintem, akkoriban én is úgy gondoltam, hogy nagyon tetszik valaki, de azért ezek még nagyon gyermeteg érzések. Szerintem, ha jól kijöttök, akkor mondd el neki nyugodtan de abba gondolj bele, hogy ennyi idősen a fiú-lány barátság és a járás között nincs nagy különbség. Ha jól érzed magad vele, az tök jó, de szerintem ez még nem annyira komoly, ha összejön biztos boldog leszel, de lesznek még ennél sokkal erősebb érzelmeid is egy fiú iránt. Én 14 éves vagyok (fiú) és úgy érzem most tetszik először tényleg egy lány. Azért sok sikert, bátran! :)
2014. szept. 6. 04:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. szept. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!