Fiúk! Nektek tetszik csajokon a rajzolt szemöldök?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok, de szerintem ronda és ocsmány. Logikája sincs: leborotválják, aztán meg visszarajzolják. o.O2014. szept. 3. 16:44
11/17 anonim válasza:
egyértelmű a válaszokból hogy undo ritó
ku rvá s
idétlenek csinálják riba n cok
13/17 anonim válasza:
#12 Veled álmodtam, mármint a nickneveddel. Álmomban is gyakoriztam és a Te neveddel találkoztam mindenhol. :D
Nekem se tetszik a rajzolt szemöldök bár lány vagyok, a párom is undorítónak találja.
14/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Mindenki undoritank tartja?XDmegis az ilyen csajok kellenek mindenkinek de nem baj:D ..... ezek a r*****ok ..
17/17 anonim válasza:
Kell a francnak ilyen csaj. Undorítónak tartom ezeket a szemöldököket és nőket is.
Nem ezek a lányok jönnek ,be csak ezt veszed észre ,mert az ilyenek mellett mindig van valaki és te is megnézed ,hisz észre veszed.
Míg egy átlagos lány nem mutogatja magát nem annyira veszed észre ,így ha látsz egy ilyet akkor erre fogsz emlékezni nem az átlagos lányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!