Budapesti egyetemista srácok, ismerkedni?
18 éves budapesti gimnazista lány vagyok :) kb. 20nak nézek ki, nem sminkelem agyon magam, egyedi a külsőm, állítólag kedves és szép vagyok, de valahogy mindig csak a szemét fiúk találnak meg :( amúgy szeretek fesztiválozni, bulizni,társaságba járni,új embereket megismerni, ilyesmi :)
U.I.: filozófia, vagy filmelmélet szakra készülök :)
#9 bocs, ha nagyképűnek tűnik a 'bemutatkozásom', csak szerettem volna röviden írni magamról. nem csak itt ismerkedem természetesen, de gondoltam, miért nem lehetnének itt normális,helyes srácok is (magamból indultam ki, ha én is itt vagyok, csak vannak más rendes emberek is...).
#10 az első mondat legelső információja egész véletlenül az életkorom. nézz és láss :D
Szia. 27 vagyok. Sajna túlkoros neked és nem egyetemista. :/
Csak annyi,hogy érdekes személyiségnek tűnsz. Szeretek filmeket nézni. nagyon! Milyen szak az a filmelmélet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!