Egyetemista lányok, lehetőleg bölcsészek?
8-as: máshol is keresek párt, minden lehetőséget kihasználok, mert olyan országban élünk, ahol már az ismerkedés is el van lehetetlenítve. Igen, kedves 8-as válaszoló, megpróbáltam az ismerkedést kulturális előadáson/rendezvényen is, ahová az értelmiségnek kellene járnia. A résztvevők jelentős része 30-on felül volt, az átlagéletkor meg kb. 50. Hol van a fiatalság ilyenkor? Hol vannak az egyetemisták ilyenkor? Nézz meg egy YouTube-ra feltöltött videót egy normális kulturális rendezvényről vagy előadásról, meg fogod látni, hogy legtöbbükön elvétve sem találsz fiatalokat (és most ne a Szigetet vegyük, ahol a hivatalos statisztikák szerint is van bőven drogos, a további förmedvényről már ne is beszéljek...).
Igen, próbáltam egyetemen is ismerkedni. Egy részük egyáltalán nem vevő az ismerkedésre a kifogások tárházát felsorakoztatva. Mások pedig habár egyetemisták, de értelmiségnek nem mondanám, tényleg csak a papírért van ott és bukdácsol hihetetlenül buta fejjel mindenféle komoly cél nélkül, igazi romkocsmás egyetemista. Ez megy minden egyetemen minden szakon. Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem más szakos ismerőseimet is.
Hol van a fiatal magyar értelmiségi akkor, kedves 8-as? Te bizonyára tudsz rá válaszolni! Várom kedves válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!