Hogy közeledjek egy látszólag rideg, mértéktartó, de nagyon őszinte, egyenes férfihoz, aki szavakban kevésbé, írásban annál jobban ki tudja fejezni magát?
Nőtársaim!! Volt már dolgotok ilyen pasival? Nemigazán beszédes, és nem is tudja tökéletesen kifejezni azt, amit érez, és szemtől szemben majdhogynem felszínesnek, sunyinak tűnik, ám írásban meglepően kitárulkozó, közvetlen, és hihetetlenül jóindulatú. A verbális kommunikáció elmondása szerint sosem volt erőssége, és inkább írásban (tollat vagy billentyűzetet ragadva) valósítja meg azt, amit nem tud elmondani.
Kérdezgettem róla másoktól, és senkitől sem hallottam panaszt rá, hogy alattomos szándék lapulna a szavai mögött, vagy hogy átverne valakit, de nem tudom, hogy hogyan kéne megmásznom ezt a falat, ami körülötte húzódik.
(Nem internetes ismeretség, személyesen ismerjük egymást, egy nagy cégnél dolgozunk, mindketten középvezetők vagyunk.)
Írd meg neki kerek-perec mit akarsz.
Az én partnerem is ilyen, és nő létemre noszogatni kell.Néha nagybetűkkel írom már meg neki, hogy mit csináljunk.
Munkahelyen ne akarj "falakat döntögetni". Lépj ki, és utána udvarolj. Ha ennyire kell neked a nőci.
Volt ilyen ismerösöm.
Flört céges mailen, vagy ha van belső chat, akkor azon.
Mondd, h ebédeljetek együtt, csivitelj, egy két elejtett megjegyzés arról, h nem tudsz jó programokat szervezni, mert az összes barátnődnek pasija van, és nem érnek rá, stb, de nem kell nyomulni, az idő neked dolgozik, ha van türelmed kivárni és te is bejössz neki.
Próbálj valami kollégás sörözést szervezni, hátha egy-két ital megoldja a nyelvét.
Amúgy meg elég nagylánynak tűnsz ahhoz, h magadtól is tudj pasizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!