Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy közeledjek egy látszólag...

Hogy közeledjek egy látszólag rideg, mértéktartó, de nagyon őszinte, egyenes férfihoz, aki szavakban kevésbé, írásban annál jobban ki tudja fejezni magát?

Figyelt kérdés

Nőtársaim!! Volt már dolgotok ilyen pasival? Nemigazán beszédes, és nem is tudja tökéletesen kifejezni azt, amit érez, és szemtől szemben majdhogynem felszínesnek, sunyinak tűnik, ám írásban meglepően kitárulkozó, közvetlen, és hihetetlenül jóindulatú. A verbális kommunikáció elmondása szerint sosem volt erőssége, és inkább írásban (tollat vagy billentyűzetet ragadva) valósítja meg azt, amit nem tud elmondani.

Kérdezgettem róla másoktól, és senkitől sem hallottam panaszt rá, hogy alattomos szándék lapulna a szavai mögött, vagy hogy átverne valakit, de nem tudom, hogy hogyan kéne megmásznom ezt a falat, ami körülötte húzódik.

(Nem internetes ismeretség, személyesen ismerjük egymást, egy nagy cégnél dolgozunk, mindketten középvezetők vagyunk.)

2014. szept. 2. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok. Hogyan közeledj? Hmmm. Kedvesen közeledj hozzá, lassan, nem kell feltétlenül keresni a társaságát. Tényleg legyél vele őszinte, kedves, az őszinteséget én értékelem, szerintem ő is fogja.
2014. szept. 2. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Írd meg neki kerek-perec mit akarsz.

Az én partnerem is ilyen, és nő létemre noszogatni kell.Néha nagybetűkkel írom már meg neki, hogy mit csináljunk.

2014. szept. 2. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Munkahelyen ne akarj "falakat döntögetni". Lépj ki, és utána udvarolj. Ha ennyire kell neked a nőci.

Volt ilyen ismerösöm.

2014. szept. 2. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem keresem a társaságát, attól félek, hogy majd azt hiszi, nem érdekel engem. Pedig nagyon vonzó férfi. Eleinte olyan kis tutyimutyinak és szótlannak tűnt, nem is nagyon figyeltem fel rá, pedig ráadásul elég jól is néz ki. Aztán amikor megjelölt FB-on, és elkezdtünk üzengetni egymásnak, megvilágosodott számomra, hogy ez a pasi kell nekem még akkor is, ha a legelején még a hangja is beleremegett, amikor szót váltottunk. :) Nagyon édes volt.
2014. szept. 2. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki a frankót. Ezt most vedd komolyan. Tálalj ki holnap.Szerda a hét egyik legrosszabb napja, vidítsd fel.
2014. szept. 2. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
4 Várd meg, hogy a pasi lépjen. Te nőként sose lépj.
2014. szept. 2. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lépjen?
2014. szept. 2. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Flört céges mailen, vagy ha van belső chat, akkor azon.

Mondd, h ebédeljetek együtt, csivitelj, egy két elejtett megjegyzés arról, h nem tudsz jó programokat szervezni, mert az összes barátnődnek pasija van, és nem érnek rá, stb, de nem kell nyomulni, az idő neked dolgozik, ha van türelmed kivárni és te is bejössz neki.

Próbálj valami kollégás sörözést szervezni, hátha egy-két ital megoldja a nyelvét.

Amúgy meg elég nagylánynak tűnsz ahhoz, h magadtól is tudj pasizni.

2014. szept. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!