Az miért van, hogy egyetlen egy nő sem tud olyan egyenes lenni hozzám, mint én srácként a nőkhöz?
Lévén magadból indulsz ki, ezért senkibe nem bízol. Az ilyet az emberek megérzik, és azonnal olyan fallal veszik magukat körül, hogy nem tudsz áthatolni rajta és hiába vársz bármit is, semmit nem kapsz.
Talán egyszer rájössz, hogy benned van a hiba. Aztán ha nem jössz rá, akkor így maradsz.
És te mennyire vagy tolakodó, diszkrét, mennyire gyorsan akarsz tudni minél többet, nem vagy-e valamilyen témával kapcsolatban szélsőséges, esetleg hisztis?
Én olyan esetben visszakozok, ha vagy szélsőséges az illető (nem csak szerelem és szexualitás téren, hanem bármilyen témában), folyton panaszkodik, vagy túl hamar túl sokat akar tudni, esetleg túl bizalmas dolgokat, vagy pedig hisztis, és nem érti meg, hogy rajta kívül is van életem mellesleg (szüleim, testvérem, házimunka, munka, nem ülök állandóan a gép előtt), "be akarja osztani" az időmet.
látom, hogy önkritikára képtelen vagy, így észre sem veszed magad. talán ezért érzékeled úgy a lányok viselkedését, ahogy. vagy egyszerűen rossz helyen keresgéltél eddig.
érdekes, én ismerek egyenes nőket, és hazug, sumák fószerokat is. nem függ nemtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!