Nyertem a lottón. Melyik lány akar ismerkedni velem?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 18:10
11/39 A kérdező kommentje:
De én szerelmet akarok vásárolni, nem szexet.
2014. szept. 2. 18:17
12/39 anonim válasza:
Tennél ki ide egy képet magadról? Csak léccikeh ne privibe, mert most vhogy nem müködik nálam :((((((((( :/ :$$$
Hogy csekkolhassam hogy nézel ki aztán még meglátjuk :P :PPP ;) *__*
13/39 anonim válasza:
12# Mekkora egy ócska ribi vagy :D
25L
14/39 Költőnő? válasza:
Azt nem tudsz te roppant egyszerű xddd
15/39 anonim válasza:
Pfff igen ocska ribi vagyok persze csak nem irigy vagy? Mert te nyilván egy macskás vén lány leszel, álszent, mintha nem lenne fontos a pénz xD Pff szánalom, komolyan mondom
16/39 anonim válasza:
Ha szerelmet akarsz vásárolni akkor menj el a TESCOba és vegyél egy dobozzal.
17/39 A kérdező kommentje:
2014. szept. 2. 18:25
18/39 anonim válasza:
Elrepülsz nekünk a Holdra és küldesz róla videót? :)
19/39 A kérdező kommentje:
Ha te is velem jössz kedves 18-as :)
2014. szept. 2. 18:27
20/39 anonim válasza:
15# Igen nekem is fontosak az anyagiak, mert lassan kisbabát szeretnék . De nem teszem szét a lában pénzért valami gazdag beképzelt bunkónak, hanem elmegyek dolgozni és saját magam megkeresem a rá valót :-) Az ilyen felszínes libákat mint te akiknek büdös a munka, és akik mindenben a férfiaktól függenek úgy használják ki ahogy akarják ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!