Egyetemistaként hogyan ismerkedhetnék középiskolásokkal?
Figyelt kérdés
Most tértem vissza az egyetemi életbe, de úgy érzem én még mindig kicsi (éretlen, tapasztalatlan) vagyok ehhez a korosztályhoz :/ Ezért ismerkednék fiatalabbakkal inkább. Csak én már középsulit 3 éve kinőttem, így nincs nagyon abban a korosztályban ismertségem... :/
22f
2014. szept. 2. 16:50
11/13 anonim válasza:
én ugyanígy vagyok, csak pontosan fordítva :D szóval én inkább érzem magam szintben közel a 22-24 éves, egyetemista fiúkhoz, mint a velem egykorú, 17-18 évesekhez :D monjuk nekem könnyebb dolgom van,egyrészt, mert kb 20nak nézek ki, másrészt, mert általában az ilyen fiúk jönnek be :) 17L
12/13 A kérdező kommentje:
és hogyan ismersz meg egyetemistákat?
2014. szept. 2. 18:21
13/13 anonim válasza:
Szerintem egy középsulissal sem feltétlen könnyű komoly kapcsolatot kialakítani. Szerintem 18 alá ne nagyon menj, gólyák pedig már vannak 18-19 évesek.
Bár ez nem teljesen tartozik ide. Irigylem azokat akik 17 évesen kinéznek 20-nak. Engem 24 évesen néznek 20 körülinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!