Társkeresőn hogy vágjak vissza annak, aki szimplán nem válaszol?
tudom már mit fogok irni:
most leszarsz? Nem, én szarlak le téged! Visszaszarlak!
...
emberek, és ha esetleg az arány nem 99% hanem csak 50% lenne, akkor eszembe se jutnának ilyen dolgok, erre nem gondoltok?
"most leszarsz? Nem, én szarlak le téged! Visszaszarlak! "
Nem érzel itt valami problémát? Hogy szarsz le valakit aki még csak arra se méltatta méltóságod hogy egy billentyűt lenyomjon. De gondolom ezt viccnek szántad, mert ha nem akkor te tényleg értelmi fogyatékos vagy.
ezt most viccnek szántam kivételesen :) csak az egész társkeresést nem.
De tényleg nem értem, miért van az, hogy ha valaki*véletlenül*rámir, mégha esélytelen, akkoris reagálok neki valamit, a többi 100 meg nem tud annyit se mondani, hogy "bocs de nem". És nem, nem olyanokat irok, hogy "szia" vagy "benne lennél...?"
hisztisek igen, de én nem attól mert elutasitanak, hanem mert NEM utasitják el az őszinte közeledésemet, és ismétlem, ha megirták ,hogy "nem", sosem kértem magyarázatot.
De megvan már amúgy, mit reagálok, szimplán beirom, hogy "igen igen, sose voltam egy nagy kaszanova, már házasodni szeretnék, sosem akartam egy éjszakára tartani nőket", mintha csak rossz embernek cimeztem volna a mondatot, véletlenül, és igy legalább látja a megátalkodott, hogy mit veszit. puff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!