Sok itt az olyan ember, akinek nincsenek se barátai, se párja?
Most azt várod, hogy valaki itt egy élettörténetet írjon le neked ?
Biztos van itt:
-akinek nincs senkije
-akinek van barátja,barátai
-nyilván vannak itt boldogok,boldogtalanok
-fiatalok,idősebbek is..
Egyáltalán nem mondanám ezt, hogy ezt ki lehetne jelenteni, hogy sok itt az olyan ember akinek "akinek nincsenek se barátai, se párja".
Barátaim nincsenek, a sok költözéstől az elmúlt 11 évben, javarészt melók miatt, vis a táv miatt egyszer csak megszakadtak. Párom van 2,5 éve, az Ő barátaival szoktunk lenni, ha haza látogatunk szüleihez. Míg nem éltünk együtt Párommal, sokat utaztam hozzájuk az utazások alkalmával, sok beszélgetőtársam akad, legalább nem volt unalmas a 7 órás út, persze jött Ő is, neki is akadtak beszélgetőpartnerek.
Ismerőseim vannak elvagyok velük, ha találkozunk.
N
Nekem már elég volt azt megélnem hogy a lányokat szeretem, azóta zárkózottabb lettem. Szóval emiatt pl már nem szeretek fiúkkal lenni, a barátnőimmel már nem tartom a kapcsolatot, mert rájöttem hogy ezek nem igazi barátságok. De van még időm, mivel nem vagyok annyira idős. Csak lekell vetkőznöm a gátlásaim. Itt otthon sem fényes a helyzet. Meg akik érdekelnek, én Őket nem érdeklem. Kellek fiúknak, ami már qrvára kiborít, hogy én viszont a lányoknak nem. Ennyi lenne.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!