Megismertem valakit de egy ideje nem beszélünk lehet, hogy hagynom kéne őt?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete ismertem meg, nagyon rendes srác pedig eleinte nem jött be, de ő nagyon kedves volt velem, sokat kérdezősködött, szépeket mondott stb..Élőben 2-szer találkoztunk aztán többet nem is irt...Elég csajozós szóval tudom, hogy pl a hétvégen lefeküdt 1 csajjal és kavart elég sokkal..Viszont nekem nem tett olyan megjegyzéseket, hogy le akarna fektetni vagy hasonló..Mégse beszélünk és nekem nagyon tetszik, nem tudom mit csináljak,lehet azért nem keres mert rájött, hogy én komolyabb csaj vagyok és csak szórakozni akar? mit tegyek, hagyjam és felejtsem el?2014. szept. 1. 18:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!