Ismerkedni szeretnék komoly gondolkozású, inteligens, humoros, sportos férfivel?
Figyelt kérdés
20 éves kortól 28 éves korig :)2014. szept. 1. 13:25
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves 8. kommenttáló! Nem kellett volna leírnod szerény vonásaid :l
9. Te tudod :)
2014. szept. 1. 13:38
12/18 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék a választékra amik közül te választhatsz :)
magas vékony
több nem jut eszembe
13/18 A kérdező kommentje:
Miért baj ha egy nő nem jön össze akárkivel? Én meggondolom kivel állok össze, nem tudok őszintén valakivel lenni akihez nem vonzódom.. Aki azt mondja kémia nélkül is lehet szerelmes, hazudik.
Szóval szünj meg.
2014. szept. 1. 13:49
14/18 anonim válasza:
én is válogatós voltam és megérte...nem mondom, hogy állj össze akárkivel :) várd meg az igazit...és innentől megszűntem :P
15/18 anonim válasza:
13: Nem az a probléma, hanem ahogy előadod magadat. Ráadásul élőben lehet, hogy még idegesítőbb vagy. Tipikus házisárkánynak tűnsz nekem.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez egy szaros oldal, egy ártatlan kérdés,könyörgöm :)
Nincs már mibe belekötni? Nyugodtan.
2014. szept. 1. 14:02
17/18 anonim válasza:
Azt hiszem más nincs most így hirtelen. :)
18/18 anonim válasza:
Én megfelelek a követelményeidnek, de ahogy előttem is írták, a megnyilvánulásod, egoizmusod enyhén szólva is visszataszító. Ha intelligens férfit akarsz magad mellé, akkor ilyen megnyilvánulások után szerintem el is felejtheted őket. Ha te annyira jó csaj vagy és megteheted, hogy válogatsz, mégis miért szorulsz a gyikre? Biztos, hogy van valami gebasz nálad, én azokkal a nőkkel csak szívtam, akiket itt ismertem meg, mindegyiknek volt valami olyan dolga, ami élből válóok. De már az is lehet, hogy a nemed is kamu. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!