Vett már részt valaki pua coach-on? Ha igen, tényleg volt valami értelme?
2014. szept. 1. 10:09
1/5 anonim válasza:
És ezért fizetned kell? Öcsém, ilyenkor mindig haragszom magamra, hogy intelligensebb vagyok az átlagnál és valahogy mégsem megy, hogy ilyenek jussanak eszembe...vagy nem vagyok elég okos ahhoz, hogy valami hülyeséget kitaláljak, amivel pénzt lehet legombolni az ostobákról, vagy csak túl jóindulatú vagyok ahhoz, hogy hülyékből megélje...de kezdem azt hinni, hogy aki hülye haljon meg, és megérdemli a rajta nyerészkedőket.
Na akkor kössünk alkut, elkezdek neked csajozási tippeket adni, meg elmondom, hogyan kell b**szni, és ha összejön az első barátnőd vagy az első dugás fizetsz nekem! Na áll az alku?
2/5 anonim válasza:
Persze várólista szokott lenni...olcsó marketingfogás. Te jó ég ezek az óradíjak? Én komolyan pályát tévesztettem. Teljesen értelmetlennek látom, hisz minden ember más és minden ismerkedési szituáció egyedi felkészíthetnek 100 esetre aztán az első önálló alkalommal tuti belefutsz olyan lányba akire nem azok a szabályok lesznek az irányadóak amikre felkészültél.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, nagyon kedves, hogy felajánlottad a segítséged, de egyrészt én nő vagyok, másrészt csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést, illetve azért, mert van egy férfi ismerősöm, aki borzasztó gátlásos, nem megy neki az ismerkedés, pedig éppenséggel nem is csúnya szegénykém, csak ő ezt gondolja magáról.
2014. szept. 1. 11:47
4/5 dutchlm válasza:
Én egyszer egy könyvet olvastam, amit egy ilyen ember írt, és nem volt rossz. Voltak benne okos dolgok.
5/5 anonim válasza:
Nem vettem még részt ilyen tréningen,és nem is javaslom senkinek.Ez szimpla lehúzás.Pont a barátodhoz hasonló gátlásos magányos emberekre van kitalálva az egész.Még azt írja hogy pénz visszafizetési garancia van:)Kíváncsi lennék hogy mit lépnének ha valaki visszakérné a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!