Fiúk! Nektek tényleg bejönnek a magamfajta rosszabb lányok?! :0
Nem az észből van hiány, csak úgy vagyok vele hogy inkább élj veszélyesen mint unalmasan. Fiúk közt nőttem fel és lánybarátom mindig kevés volt. Az a típus vagyok aki szívesen ugrik egy rollerre vagy deszkára:) meg hülyülni is imádok, de néha azért jó komolyan dumálni vkivel:D mondják hogy szép vagyok bár nekem magas az önkritikán. azt is monddják így ez jó kombináció...nemtudom:/
14/l
Juj, egy igazi rossz kislánnyal van dolgunk!:P :D
Én meg már azt hittem úgy vagy rossz, hogy el kell paskolnom a pitsádat. XD
A te korodban furcsán néztem az ilyen lányokra. Most inkább tetszik, ha valaki önmaga. :) Ilyen vagy és ezen nem tudsz változtatni. Ne is akarj!
19F
Még hogy kialakult jellem! :D XD
Attól mert felcseperedtél, és nem változtál még nem stabil a jellemed. Nem is volt miért változzon.
Most viszont ott állsz tinikor közepén, ami 4-6 év felér 8-12 felnőtt évvel! Olyan mértékű lesz benned a változás, gyakran fél éven belül saját magadnak mondasz ellent! Mert most fog jönni az az időszak amikor meg kell találnia az embernek önmagát, a stílusát és kilépni majd a felnőtt életben. Egy csomó dolgot felül fogsz bírálni önmagaddal és a világba szemben is. Mire kilépsz, már nem leszel az aki most vagy. :D
Ezt nem kell elhinni, ez csak az én tapasztalom, mert felnőttem, a barátnőimmel és ezen mind átmentünk.
Csak a változás lesz állandó az életedbe... ha mégsem, akkor ott komoly gondok lesznek (veled).
Szívesen ugrassz rollerre meg deszkára? húúú ez aztán menő! Képzeld én már bepattanok a kocsiba és megyek vele mert pár éve megvan a jogsim saját pénzből és jövőre meg autót veszek saját keresetből.
Ne erre mit mondasz kicsi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!