Lányok tudnátok segíteni? 15F
Most megyek 9.-be és az osztály tele lesz lányokkal és én szeretnék barátkozni velük szóval ilyen fiú-lány barátságot szeretnék.De nem tudom milyen témákról lehetne beszélni?Hogyan ismerkedhetnék meg velük mert csak nem beszélhetnék a kocsikról meg játékokról mert nagy valószínűséggel nem érdekelné.
Első találkozás pl.:Szia xy vagyok!
Aztán ő is bemutatkozik,de ezután ,hogyan tovább?Mert ha megdicsérném ,hogy jól néz ki akkor azt hinné ,hogy nyomulok.Pár vicces beszólás segíthet ha megbírom nevettetni?
Ennek magától kell mennie, ha mást kérdezel túl nyers lesz. Humorral stb.-vel pl: ha magabiztos vagy az elején bedobhatsz vmi. szexuális jelegű viccet. Én is ezt csináltam, pl: "Zsuzsi, te olyan vagy mint egy jó tészta, töltenivaló" Ezt a normálisabbak bóknak veszik, vagy csak röhögnek. Elég szomorú, hogy egy csaj segítségére szorulsz ebben a témában.
UI: Én is 15 éves fiú vagyok, én is most megyek 9.-be, és nálunk is több lány van.
Úgy ahogy a fiúkkal. Csak valóban nem kocsikról meg játékokról. Pl. milyen zenét szeret, esetleg néhány poént vagy vicces megjegyzést bemondasz, vagy viccesen, játékosan kijátszod a lányokat. Szexuális témát is hozhatsz fel, de azt nem mindenki szereti. Főleg nem első alkalommal, majd később mondhatsz. Hova valósi, milyen hobbiaji vannak stb... Látom lányokkal nem sokat beszéltél. ;)
Nem baj menni fog ez magától.
Egyébként mindig legyél következetes, soha ne válts hírtelen témát. :)
Sokat poénkodj azt nagyon szeretik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!