Lányok fehér armani ingbe egy 2014es merci 250 cdi-vel elétek megyek hol vagytok? Gyertek bulizni
Minden vágyam egy dzsipó buliba kikötni.
Ez kb az a stílus és értékrend...
50 kg vagyok,a szemem tökéletes,városi vagyok,pattanásom egy darabse jaa és 20 éves vagyok
és igen erre a kissebbségnem fizetik a rezsit plusz a segély..
Nagyon gáz hogy ezzel akarod felkelteni az érdeklődést mert azt hiszed hogy ìgy majd tapadnak utánad . Pènzel könnyü meg persze csak k**va lesz kìváncsi rád. Legfontosabb a szöveg az egyènisèg az dönt ìgy a többi másodlagos lesz.Menj el egy szakadt golf-al ha ùgy tapadnak rád ùgy is kellesz majd az ùtán hozhatod a luxust tapasztalat.
18/f
Jot rohogtem:D ha te tenyleg olyan jo csavo vagy nem itt nyomorekoskodnal ilyenekkel gyakorin..az meg eleg baj ha valakinek ezekert a dolgokert kellesz. De gondolom a fele sem igaz, itt gyakorin mindenkinek merci meg bmw van, a 20+rol ne is beszeljunk:DDDD
betegek vagytok emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!